VIDEO PAPARAZZI / Lui Nelu Iordache nu îi este frică de coronavirus. Surprins la piață fără mască și fără mânuși de protecție

+2 click pentru
galerie

Nelu Iordache a fost surprins în plină pandemie de coronavirus la piață. Afaceristul pare că nu se teme de virusul ucigaș, fapt pentru care a ieșit din casă fără mască și mânuși de protecție, dar a beneficiat un ajutor de nădejde.

Afaceristul Nelu Iordache a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce își făcea aprovizionarea.

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de pantaloni de culoare deschisă, asortați cu o geacă galbenă și o pereche de teneși albi, Nelu Iordache și-a parcat bolidul de lux peste stradă de magazinul de unde și-a făcut cumpărături, apoi a trecut la treabă.

Chiar dacă nu se protejează cu mască și mânuși, Nelu Iordache a avut grijă să nu intre în contact cu nimeni și nimic, deși a avut ceva cumpărături de făcut.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe afacerist în magazinul cu legume și fructe de unde se aproviziona. În imaginile pe care le avem și vi le arătăm și vouă se vede cum Nelu Iordache doar spune și arată ce vrea, iar un angajat îi pune totul în pungi. Ba mai mult, Iordache l-a pus pe bărbat să îi ducă plasele cu alimente până la mașină. Tot angajatul magazinului a fost cel care a pus cumpărăturile în portbagajul mașinii de lux a afaceristului.

După ce treaba a fost realizată cu success, Nelu Iordache a renunțat la geacă galbenă și a urcat la volanul mașinii doar într-un tricou de culoare închisă.

Cum cumpărăturile au fost făcute, fără ca afaceristul să atingă ceva sau pe cineva, Nelu Iordache s-a îndreptat mulțumit spre casă, bineînțeles având portbagajul plin cu tot ceea ce avea nevoie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro