VIDEO PAPARAZZI / Mai are puţin şi naşte, dar arată demenţial! Imagini de senzaţie cu graviduţa Cristina Ich

+4 click pentru
galerie

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Cristina Ich este o graviduţă demnă de toată lauda. Iubita lui Alex Piţurcă arată demenţial! Recent, vedeta a făcut senzaţie în Capitală.

Ca orice tânără care urmează să aducă pe lume un copil, Cristina Ich beneficiază de ajutorul necondiţionat al mamei sale. Cu câteva zile în urmă, însoţită de cea care i-a dat viaţă, partenera lui „Piţi” Junior a luat la rând mai multe farmacii, dornică să cumpere produse specifice unei femei gravide.

Îmbrăcată lejer, Cristina Ich a impresionat pe toată lumea. Deşi burtica ei a început să crească din ce în ce mai mult, viitoarea mămică a afişat o dispoziţie excelentă. În faţa farmacistelor, iubita lui Alex Piţurcă a zâmbit de câteva ori, semn că nu are nicio problemă cu sarcina.

Ba mai mult, după  ce a cumpărat toate cele necesare din apoteci, Cristina Ich a simţit nevoia să facă shopping. Împreună cu mama ei, aceasta a mers într-un supermarket. La final, vedeta nu s-a ferit să ducă o pungă plină cu diverse produse până în zona în care îşi parcase maşina. Încă o dovadă că tânăra graviduţă se simte minunat în această perioadă a vieţii sale.

Scandal la restaurant

Recent, într-un restaurant, Cristina Ich s-a aflat în centrul unei scandal. La un moment dat,  iubita lui Alex Piţurcă a mers la toaletă şi nu-şi imagina ce urma să se întâmple. La faţa locului se află o femeie care îşi schimba copilul. Din greşeală, când a ieşit din toaletă, vedeta a lovit-o cu uşa pe mămica respectivă. Imediat, spiritele s-au aprins.

„Eram la restaurant şi m-am dus, ca tot omul, să fac pipi. Am închis uşa frumos... Ea era pe holul toaletei, schimba copilul... Când am ieşit de la toaletă, am dat peste ea. <<Nu eşti atentă? Data viitoare, să fii atentă>>. I-am zis: <<Femeie, eşti isterică? De unde să-mi dau seama că eşti acolo? Nici nu te-am văzut>>”, a povestit, pe Instagram, Cristina Ich.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro