VIDEO PAPARAZZI / Mama... e numai una. Cum are Cornelia Catanga grijă de fiul ei, în public. A dat restaurantele de lux pe autoservire

+4 click pentru
galerie

Nimeni nu se compară cu o mamă! Chiar dacă anii au trecut, iar băiatul Corneliei Catanga a devenit un bărbat în toată firea, artista de muzică lăutărească continuă să îşi îngrijească fiul ca pe un copil. Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe aceştia în nişte ipostaze emoţionante de familie, în văzul tuturor.

Cornelia Catanga este foarte mândră de familia ei. Centrul Universului cunoscutei cântăreţe este fiul ei, Alex Pădureanu, pe care îl iubeşte ca pe ochii din cap. De curând, vedeta şi băiatul său au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro într-o zi obişnuită din viaţa lor. Iată cum şi-au petrecut ziua!

Profitând de timpul liber, Cornelia Catanga şi-a scos fiul la plimbare. Cei doi nu au fost însă singuri, fiind însoţiţi de iubita lui Alex Pădureanu. Aceştia au decis să petreacă câteva clipe în familie, într-un mall din Capitală, loc în care au stat câteva ore bune pentru a se destinde după bunul plac.

Cornelia Catanga, Alex Pădureanu şi iubita sa şi-au început ziua cu o masă bogată. Îndrăgita cântăreaţă de muzică lăutărească a demonstrat că poate renunţa oricând la lux, mulţumindu-se cu mâncarea de la autoservire. În timp ce degustau bucatele alese, artista a avut grijă să îşi hrănească fiul, exact ca în copilărie, cu linguriţa.

După ce au terminat de mâncat, cei trei s-au plimbat prin mall, admirând magazinele. Cornelia Catanga a fost la fel de elegantă ca de obicei, purtând o ţinută formată dintr-o bluză fină, dungată, căreia a avut grijă să îi accesorizeze o eşarfă cu buline. În partea de jos, cântăreaţa a optat pentru o pereche de pantaloni negri şi nişte pantofi cu toc. Spre deosebire de mama sa, Alex Pădureanu a ales o vestimentaţie mult mai lejeră şi destul de sport.

Asemeni unui copil bine educat, Alex Pădureanu şi-a aşteptat mama să se uite prin vitrine, apoi s-au îndreptat împreună spre un stand cu dulciuri. Acolo, fiul Corneliei Catanga a rugat-o să îi cumpere o îngheţată, lucru pe care artista l-a făcut imediat. Mulţumit de gestul celei care i-a dat viaţă, băiatul a sărutat-o bucuros pe cântăreaţă, pe obraz, cadru ce i-a emoţionat pe trecători.

Cornelia Catanga, decizie radicală după problemele de sănătate

Anul trecut, Cornelia Catanga şi-a îngrijorat fanii. Cântăreaţa a suferit un infarct, iar acest lucru a determinat-o să facă anumite schimbări în viaţa ei.

Deşi este o fumătoare înrăită încă din tinereţe, Cornelia Catanga a decis să pună capăt acestui viciu pe care îl are de când avea 24 de ani. Aşadar, artista de muzică lăutărească s-a lăsat de fumat, de frică să nu se mai confrunte şi cu alte probleme de sănătate pe viitor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro