VIDEO PAPARAZZI / Mâncarea se comandă și pe timp de criză. Adriana Săftoiu, hotărâtă să nu intre în bucătărie. Cum a fost surprinsă în traffic

+2 click pentru
galerie

Și pe timp de criză, Adriana Săftoiu rămâne o adevărată divă. Paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele ei, iar imaginile surprinse sunt de-a dreptul incredibile.

Adriana Săftoiu a decis să nu pună piciorul în bucătărie chiar dacă acum are mai mult timp de petrecut acasă.

Fostul deputat PNL a ieșit din casă pentru a-și rezolva câteva probleme, iar una dintre ele se pare că este legată de aprovizionare.

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, Adriana iese, alături de o prietenă, dintr-un restaurant de lux, însă nu oricum, ci cu pachețel în mână. Se pare că divei nu îi face deloc plăcere să petreacă timp în fața aragazului, așa că o porție de mâncare gata preparată este o binecuvântare pentru Adriana Săftoiu.

Îmbrăcată lejer, dar destul de gros încât să nu simtă temperatura rece de afară, cu o pereche de pantaloni cu imprimeuri, o bluză pe gât, balerini negri, totul asortat cu un gardigan de primăvară, Adriana a avut o apariție destul de elegantă pentru o ieșire până la restaurantul preferat.

După câțiva pași de la ieșirea din local, cele două prietene s-au urcat în bolidul de lux al Adrianei și au pornit la drum. Însă, câteva minute mai târziu, prietena blondă ce o însoțea a coborât din mașină și fiecare a pornit pe drumul ei.

La scurt timp, în drumul spre casă, Adriana Săftoiu a mai făcut o oprire. Și cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, diva a oprit în fața unei bănci, a scos de la bancomat o sumă de bani, apoi și-a continuat drumul spre casă.

Pentru Adriana Săftoiu regulile de circulație sunt pentru a fi încălcate 

Însă, distanța parcursă până la domiciliu a fost o adevărată cursă. Pentru că traficul era destul de aglomerat, Adriana a decis că nu este nicio problemă să încalce câteva reguli de circulație. Totul pentru a ajunge cât mai repede acasă cu mâncarea preferată.

Adriana Săftoiu nu a ținut cont de nimic și tot drumul, chiar dacă ceilalți bucureșteni așteptau culoarea verde a semaforului, a depășit întreaga coloană de mașini și și-a văzut de drum doar pe linia de tramvai.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro