VIDEO PAPARAZZI / Mario Fresh.. mai ”fresh” ca niciodată! În plină epidemie, artistul îşi etalează luxul! A ieşit la plimbare cu bolidul de 100.000 de euro!

În plină pandemie, Mario Fresh își etalează look-ul și luxul! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins în timp ce se plimba pe străzile din Capitală, semn că artistul a ales să sfideze starea de urgență.

Noul coronavirus este de neoprit. Oamenii se tem din ce în ce mai tare pentru viețile lor, mai ales că bilanțul infectărilor crește considerabil de la o zi alta. Multe persoane au ales să se izoleze, făcându-și provizii serioase pentru următoarea perioadă.

La plimbare cu bolidul

Nu este și cazul lui Mario Fresh, care a decis să ia puțin aer pe timp de epidemie. Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, l-au surprins pe cunoscutul artist în timp ce se plimba cu bolidul de lux prin Capitală. Cum de ce zicem bolid? Mașina pe care o conduce protejatul lui Velea valorează mai bine de 100.000 de euro.

A ales să sfideze starea de urgență și regulile, așa că, îmbrăcat lejer, ca de vară chiar, cu un tricou negru și o pereche de pantaloni scurți, Mario s-a îndreptat către un supermarket, cu gândul de a-și cumpăra ceva. Și cum nu este niciodată singur, artistul a fost însoțit de un bun prieten. Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri, drept urmare au ieșit repede din magazin și s-au urcat în mașină, pentru a-și continua drumul. 

Mario Fresh.. mai ”fresh” ca niciodată

Și nu, stați liniștiți, băieții nu aveau nici mască de protecție și nici mănuși. La urma urmei, nu-i face un virus pe ei, așa că nu au de ce să se protejeze!

Ce ne-a atras atenția a fost felul în care arată artistul acum! Chiar așa, Mario Fresh este.. mai ”fresh” ca niciodată. Iubitul Alexiei, fiica Andreei Esca, a renunțat la pletele consacrate și s-a tuns scurt. Ce-i drept, nu-i stă rău deloc, dar ce facem cu responsabilitățile cetățenești, măi Mario? 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro