VIDEO PAPARAZZI / Mario Fresh, tuns, frezat și aranjat, dar de mașină a uitat. Cum și-a lăsat ”fiul” lui Alex Velea bolidul de lux în mijlocul străzii

+3 click pentru
galerie

Viața de artist necesită un aspect fizic perfect, iar Mario Fresh cunoaște foarte bine acest lucru. Tânărul cântăreț are mare grijă de felul în care arată, însă aproape a uitat de cei din jurul său. 

 

Mario Fresh este cu siguranță unul dintre cei mai râvniți tineri de la noi, iar pentru acest lucru se ocupă din plin. Merge mereu în sala de forță, trage de fiare, își cumpără cele mai noi haine, iar în privința părului are mereu mare grijă să fie așa cum trebuie. Cântărețul a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro în timp ce intra într-un salon de tuns, însă a uitat să facă un lucru foarte important cu mașina lui... a rămas neparcată. 

”Fiul” lui Alex Velea a făcut slalom în trafic și s-a îndreptat cu rapiditate către salonul unde de fiecare dată își aranjează părul. Cu bolidul său de lux a reușit să ajungă în cel mai scurt timp în fața locației, a oprit mașina și s-a dat jos, îndreptându-se către locul în care își va face o nouă schimbare. Hotărât, Mario Fresh nu a parcat mașina ca orice participant la trafic, regulamentar... ci a lăsat-o chiar în fața salonului, pietonii urmând să ocolească puțin bolidul de lux pentru a putea merge mai departe.

Cântărețul a ieșit din locație, cel mai probabil ajungând mult prea devreme și a așteptat afară tastând de mai multe ori pe telefon, cu siguranță verificându-și conturile de socializare, dar și vorbind cu iubita lui. 

Atrăgând atenția, tânărul a fost surprins de un fan care l-a rugat să se fotografieze cu el. Tânărul a acceptat imediat și chiar s-a văzut foarte încântat. 

După mai multe momente în care a stat la răsfăț, Mario Fresh a ieșit din salon și s-a urcat glonț în mașina lui luxoasă, plecând imediat cu viteză de pe loc. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro