VIDEO PAPARAZZI / Matteo ştie cum stă treaba cu femeile! Artistul a impresionat câteva domnişoare cu un gest banal

+4 click pentru
galerie

Matteo (34 de ani) nu le impresionează pe femei doar cu vocea sa, ci şi cu faptul că este un bărbat educat. Recent, cu un gest simplu, celebrul cântăreţ le-a dat gata pe câteva domnişoare.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe Matteo într-un mall din Bucureşti. Însoţit de un prieten, artistul a luat la rând magazinele de lux. După câteva zeci de minute, cei doi bărbaţi au simţit nevoia să facă o pauză. Aşa că, fără să stea pe gânduri, ei au mers pe terasa centrului comercial, iar artistul a fumat o ţigară.

La un moment dat, Matteo a observat că mai multe reprezentante ale sexului frumos doreau să părăsească terasa respectivă. Fără să ezite, cântăreţul le-a deschis uşa acestora. Evident, femeile au rămas impresionate de gestul făcut de celebrul bărbat din faţa lor. Apoi, Matteo a revenit alături de prietenul său, cu care a discutat de zor. 

Are o relaţie stabilă

Matteo are, fără îndoială, gusturi bune în materie de femei. De patru ani, fostul iubit al Deliei trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără extrem de sexy, pe numele ei Elena Neagu. 

Cei doi amorezi locuiesc deja împreună, dar nu-şi fac planuri de viitor. Artistul nu se grăbeşte să-i dea iubitei sale inelul de logodnă. Acesta are un motiv întemeiat: frumoasei sale iubite nu îi place să poarte inele.

''Nu aş purta inele, pentru că nu îmi plac. O să treac de chinul ăsta, în cazul în care se va pune vreodată problema”, declara Elena, în trecut.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Bombă în lumea mondenă! Cezar Ouatu s-a despărţit de Andreea Vilău şi s-a combinat cu fosta iubită a unui fotbalist celebru

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Fata cea mare a lui Pepe a fost înzestrată cu un talent incredibil! Maria a făcut senzaţie, sub ochii părinţilor săi

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro