VIDEO PAPARAZZI / Mereu un tată modern, Cabral a dat în mintea copiilor! Ce a făcut prezentatorul în parc cu fiica sa

+4 click pentru
galerie

Deşi este un munte de om, Cabral a arătat că poate da oricând în mintea copiilor. Simpaticul prezentator a demonstrat că este în stare de orice pentru a-şi face familia fericită. Vedeta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în câteva ipostaze emoţionante, aflându-se în parc cu fiica sa!

Cabral şi Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi părinţi sunt nedezlipiţi de rodul iubirii lor, cele două fiice superbe: Inoke și Namiko. De curând, aceştia au fost surprinşi în parc, alături de mezina familiei, iar prezentatorul le-a făcut deliciul trecătorilor prin grija pe care o avea faţă de micuţă.

Îmbrăcaţi lejer, Cabral şi partenera lui de viaţă au petrecut câteva clipe în familie. Andreea Ibacka a ales să poarte o ţinută neagră, din cap până în picioare, în timp ce prezentatorul a optat pentru o vestimentaţie vioaie, din punct de vedere cromatic, potrivită locului de joacă. Acesta a purtat o pereche de jeanşi, un hanorac colorat, pe care l-a asortat perfect cu încălţămintea sport, de culoare galbenă. Micuţa Namiko a fost echipată corespunzător de mama ei, având şi căciuliţă şi mănuşi, conform temperaturilor de afară.

Cabral arătat cu acest prilej că este un tată modern, dar şi un model, deoarece a avut grijă permanent de fetiţa sa. Prezentatorul i-a îndeplinit toate dorinţele, fiind mereu lângă ea. Întreaga familie s-a distrat pe cinste atunci când Namiko s-a dat pe tobogan, ajutată bineînţeles, de fiecare dată, de tatăl său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro