VIDEO PAPARAZZI / Mihai e din nou Leu! Imagini de senzaţie cu primul român campion mondial de box profesionist! Aşa îşi impresionează soţia, înainte de sărbători

+4 click pentru
galerie

Campion în ring, învingător în lupta cu cancerul şi un soţ preocupat să arate bine de sărbători! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Mihai Leu, primul român campion mondial de box profesionist într-o ipostază de senzaţie, în amiaza mare.

La 51 de ani, Mihai e din nou Leu! Fostul pugilist devenit campion de raliuri a câştigat de patru ori lupta cu cancerul, iar de atunci continuă să uimească. De data aceasta, pe plan personal. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Mihai Leu într-un centrul comercial din Capitală, singur-singurel. 

Mihai Leu a intrat într-un magazin de fiţe şi s-a dus glonţ spre agentul de securitate. După ce a schimbat cu acesta din urmă două vorbe, fostul pugilist a scos telefonul din buzunar şi a dat startul unei conversaţii destul de importante, ţinând cont de faptul că a durat câteva minute bune. Importantă, importantă, dar şi amuzantă! Mihai Leu fiind afişând, din când în când, un zâmbet larg pe chip. 

S-a uitat, s-a întors, s-a gândit... Ce căuta, de fapt, Mihai Leu? Din ce se vede pe imaginile prezentate de Spynews.ro, o ţinută elegantă! Aşa vrea să-şi impresioneze soţia, înainte de sărbătorile de iarnă. 

Atent la detalii, cu dorinţa de a găsi ţinuta perfectă, Mihai Leu nu s-a grăbit deloc la cumpărături! Dacă la fel se întâmplă şi când îşi însoţeşte soţia la shopping, nu putem să spunem decât că Anna este o norocoasă!

Mihai Leu şi Anna s-au cunoscut în Germania, pe când el era boxer profesionist. A văzut-o pe italiancă la o cafenea şi... s-a îndrăgostit pe loc! Sportivul a reuşit să-i câştige inima Annei după multe insistenţe şi, într-un final, italianca l-a însoţit în România, la finalul anului 1990. 

Cei doi au împreună un fiu, pe Marco, pasionat de snowboard şi ciclism. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro