VIDEO PAPARAZZI / Simbolul dinamoviștilor, un exemplu la 73 de ani! Cum a fost surprins Mircea Lucescu în Capitală, la ceas de seară

+3 click pentru
galerie

Mircea Lucescu este dovada vie a faptului că bătrânețea nu și-a pus amprenta! Deși a ajuns la 73 de ani, simbolul dinamoviștilor este într-o formă de zile mari și nu degeaba se spune despre el că este puternic și mereu plin de viață. 

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Mircea Lucescu, la ceas de seară, plimbându-se pe străzile din Capitală. Fostul selecționer și simbolul dinamoviștilor se pare că nu a lăsat deloc anii care au trecut să-și pună amprenta asupra stilului său de viață și chiar dacă a ajuns la respectabila vârstă de 73 de ani, nu se lasă cu una, cu două și face mișcare, dovedind că este un adevărat exemplu!

Alături de un prieten, Mircea Lucescu a luat la pas străzile din București, îmbrăcat lejer, pentru a se relaxa și pentru a mai schimba o vorbă. Extrem de atent cu imaginea lui, fostul mare selecționer se îmbracă precum la 20 de ani și știe că vârsta este doar un număr, așa că nu putem decât să ne bucurăm că Mircea Lucescu, la cei 73 de ani, știe cum să se mențină în formă și ce trebuie să facă, pentru a-și păstra sănătatea, căci cu toții știm că sportul este cel mai bun prieten, care ne ajută să ne menținem mereu tineri!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest