VIDEO PAPARAZZI / Momente grele pentru Nuami Dinescu! Mama actriţei a ajuns de urgenţă la spital! „Are multiple probleme”

Cunoscută publicului drept „Tanţa”, Nuami Dinescu trece prin momente grele. Mama îndrăgitei actriţe a ajuns de urgenţă la spital. Vedeta le-a mărturisit apropiaţilor că persoana care i-a dat viaţă „are multiple probleme”.

Ca orice bătrână, mama lui Naumi Dinescu nu e ocolită de necazuri. Recent, aceasta a  ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Evident, precum o fiică devotată, actriţa a fost alături de cea mai dragă fiinţă din viaţa sa.

Cadrele medicale şi-au făcut treaba ca la carte, iar mama artistei a fost lăsată să meargă acasă, nu după mult timp. Aflaţi pe fază, paparazzii Spynews.ro au surpins momentul în care Nuami Dinescu îşi extrerna ruda, care se afla într-un scaun cu rotile. Însoţite de câteva persoane apropiate, cele două au aşteptat sosirea unui taxi. Apoi, imediat după ce maşina şi-a făcut apariţia, s-au urcat în autoturism şi s-au îndreptat spre casă.

Fericită pentru faptul că mama sa a trecut cu bine peste momentul greu, Naumi Dinescu le-a transmis un mesaj emoţionant medicilor de la Floreasca.

„Aşa e serviciul lor, să fie la Urgenţe. Cum eu mă duc să repet niște glume dintr-un text, ei repară și vindecă. Sau încearcă sa facă ce pot și cât pot. Cu bunăvoință. Insistă pentru o analiză, o electrocardiogramă pe care nu ai cerut-o, dar ei știu că trebuie. Și fac. Cu blândeţe. Tineri, și buni, și blânzi. La urgenţe, aşa trăiesc ei. I-am văzut eu în astă seara. Chipuri tinere și frumoase. Cu toţi băieții de la SMURD, cu cei care asigură paza, dar pun mâna și ajută un bolnav. Aşa merge timpul pentru ei, la urgenţe. Să nu le piară zâmbetul și bunăvoința, și răbdarea, și priceperea, în ciuda tuturor lucrurilor care nu merg, aşa îmi doresc. Eu scriu din pat, cu capul pe pernă. Ei sunt de gardă, nu dorm. Sper să fie o noapte bună și pentru ei. Noapte bună, oameni”, a scris actriţa, pe contul său de Facebook.

Imediat, vedeta a fost luată la întrebări de către prietenii săi. „Ce ai căutat la urgenţe”, „Nuami, draga mea, ai păţit ceva?”, au fost doar câteva întrebări adresate actriţei, care şi-a lămurit amicii: „Mama, multiple probleme”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Şomerul de lux al fotbalului românesc s-a dat cu „câinii”! Imagini rare cu MM Stoica, duşmanul numărul 1 al dinamoviştilor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, se crede number one! Gestul revoltător pe care Dacian Varga l-a făcut în trafic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro