VIDEO PAPARAZZI / Morţii cu morţii, viii cu viii! Iată cum îşi petrece timpul văduva lui Sergiu Nicolaescu

+4 click pentru
galerie

Văduva lui Sergiu Nicolaescu pare că a trecut peste tragicul eveniment din 2013. Acum, la mai bine de cinci ani şi jumătate de la moartea marelui regizor, Dana, cea despre care s-a mai spus că iubeşte din nou, îşi trăieşte viaţa ca o femeie care nu duce grija zilei de mâine.

Aşa cum îi stă bine unei doamne, din când în când, văduva lui Sergiu Nicolaescu se răsfaţă de mama focului. Recent, aceasta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-un astfel de moment.

Mai exact, cu câteva zile în urmă, cea care i-a fost parteneră de viaţă celui mai mare regizor român din toate timpurile a ieşit la shopping. Ea a ales să meargă într-un mall din Capitală şi să-şi cumpere haine de firmă, care, evident, au avut preţuri pe măsură.

Fără grabă, timp de aproximativ două ore, văduva lui Sergiu Nicolaescu a luat la pas magazinele de lux. Din când în când, bruneta a vorbit la telefon. Oare la celălalt capăt să fi fost presupusul ei iubit? Tot ce e posibil, nu-i aşa? La finalul sesiunii de shopping, femeia a plecat acasă cu o pungă plină cu haine de fiţe.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andreea Tonciu nu mai ţine cont de nimic! Totul a fost filmat, direct pe stradă! Toată lumea se uita ca la urs la ea!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini bombă cu fiica lui Dragoş Săvulescu! Puştoiaca milionarului a sărit gardul şi a plecat de acasă

Sergiu Nicolaescu s-a născut la 13 aprilie 1930, în Târgu Jiu, şi a decedat la 3 ianuarie 2013, în Bucureşti. Acesta a fost regizor, scenarist, actor şi, după 1989, politician. Nicolaescu este de departe cel mai prolific și mai vizionat regizor român din toate timpurile: 54 filme, plus 27 coproducții și peste 1 miliard de telespectatori.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro