VIDEO PAPARAZZI / Morţii cu morţii, viii cu viii! Iată cum îşi petrece timpul văduva lui Sergiu Nicolaescu

+4 click pentru
galerie

Văduva lui Sergiu Nicolaescu pare că a trecut peste tragicul eveniment din 2013. Acum, la mai bine de cinci ani şi jumătate de la moartea marelui regizor, Dana, cea despre care s-a mai spus că iubeşte din nou, îşi trăieşte viaţa ca o femeie care nu duce grija zilei de mâine.

Aşa cum îi stă bine unei doamne, din când în când, văduva lui Sergiu Nicolaescu se răsfaţă de mama focului. Recent, aceasta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-un astfel de moment.

Mai exact, cu câteva zile în urmă, cea care i-a fost parteneră de viaţă celui mai mare regizor român din toate timpurile a ieşit la shopping. Ea a ales să meargă într-un mall din Capitală şi să-şi cumpere haine de firmă, care, evident, au avut preţuri pe măsură.

Fără grabă, timp de aproximativ două ore, văduva lui Sergiu Nicolaescu a luat la pas magazinele de lux. Din când în când, bruneta a vorbit la telefon. Oare la celălalt capăt să fi fost presupusul ei iubit? Tot ce e posibil, nu-i aşa? La finalul sesiunii de shopping, femeia a plecat acasă cu o pungă plină cu haine de fiţe.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andreea Tonciu nu mai ţine cont de nimic! Totul a fost filmat, direct pe stradă! Toată lumea se uita ca la urs la ea!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini bombă cu fiica lui Dragoş Săvulescu! Puştoiaca milionarului a sărit gardul şi a plecat de acasă

Sergiu Nicolaescu s-a născut la 13 aprilie 1930, în Târgu Jiu, şi a decedat la 3 ianuarie 2013, în Bucureşti. Acesta a fost regizor, scenarist, actor şi, după 1989, politician. Nicolaescu este de departe cel mai prolific și mai vizionat regizor român din toate timpurile: 54 filme, plus 27 coproducții și peste 1 miliard de telespectatori.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro