VIDEO PAPARAZZI / Naşii şi finii au ieşit în oraş! Două cupluri de senzaţie, distracţie într-un parc din Bucureşti

A venit primăvara, gradele urcă în termometre, iar vedetele noastre se bucură din plin! Duminică, două dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, naşi şi fini, au ieşit împreună într-un parc din Bucureşti, apoi au luat masa într-un restaurant de fiţe. 

Cum paparazzilor www.spynews.ro nu le scapă nimic, vă prezentăm imagini de senzaţie cu naşii, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, şi finii, Adrian Ropotan şi Raluca Ogică. Cei patru şi-au luat o zi liberă de la toate activităţile pe care le au în permanenţă şi au ieşit în parc pentru a se bucura de razele soarelui. Primii care au ajuns în parc au fost Claudia şi Gabi, apoi, după câteva minute au apărut şi Adrian însoţit de soţia lui, Raluca. După plimbare, au mers cu toţii la un restaurant, acolo unde au mâncat, au băut, au râs şi s-au distrat. 

Nu, nu vă gândiţi că eu fost doar ei patru. I-au avut alături şi pe micuţii lor. Claudia şi Gabi au venit însoţiţi de băieţii lor şi la fel au apărut şi Raluca şi Adrian, alături de bebeluşul care a apărut în familia lor în ultima lună a anului trecut. 

Adrian Ropotan şi Raluca Ogică s-au căsătorit în iunie 2017, atunci când Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău le-au devenit părinţi spirituali. Evenimentul a fost unul cu fast, la care au participat peste 300 de invitaţi.  

La începutul lunii decembrie, Raluca Ropotan a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băieţel. La rândul lor, naşii, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, au doi băieţi, motiv pentru care au şi mai multe subiecte de discuţie ori de câte ori se văd, împărtăşind experienţe. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro