VIDEO PAPARAZZI / Nici Panamera nu îl mai salvează! Lino Golden, „vânat” la fiecare pas pe care îl face alături de iubită

+4 click pentru
galerie

Celebritatea are preţul ei! Din ce în ce mai apreciat în industria muzicală românească, Lino Golden a început să fie „vânat” la fiecare pas pe care îl face. Nici când se află în preajma iubitei sale, artistul nu are linişte!

Cu câteva zile în urmă, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea şi-a făcut apariţia într-un mall din Capitală, alături de partenera sa. Hotărâţi să facă shopping, cei doi amorezi au luat la rând magazinele de lux.

Lino Golden nu s-a putut bucura prea mult timp de linişte în compania iubitei sale. La un moment dat, artistul a fost reperat de fanii săi. Neavănd altă variantă, tânărul cântăreţ s-a văzut nevoit să întrerupă seisunea de cumpărături şi să se fotografieze alături de admiratorii săi. În timp ce cântăreţul se trăgea în poze cu fanii, partenera artistului a continuat să facă shopping.

După ce şi-a făcut fericiţi admiratorii, Lino Glden a pus mâna pe telefon şi şi-a sunat iubita. Abia după ce a găsit-o pe aceasta, cântreţul şi-a reluat activitatea pentru care venise în centrul comercial.

A slăbit peste 30 de kilograme

Lino Golden a slăbit 30 de kilograme, în doar 3 luni. Artistul a dezvăluit că secretul reuşitei sale a fost ambiţia. Şi-a dorit atât de tare să fie slab, încât nu s-a oprit până când nu a ajuns la silueta pe care şi-a dorit-o dintotdeauna.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu câştigătoarea „X Factor”! Cum este răsfăţată de soţ Bella Santiago

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nu-i mai place cum arată! Dana Nălbaru, surprinsă în timp ce făcea „probe” pentru o schimbare radicală de look

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro