VIDEO PAPARAZZI / Nicio pandemie nu-l poate ține departe de credință! Gigi Becali, mereu aproape de Divinitate! Ce gest înduioșător a făcut latifundiarul din Pipera, în cimitir

+4 click pentru
galerie

Credința mai presus de toate! Asta demonstrează Gigi Becali de fiecare dată, inclusiv în stare de urgență. Latifundiarul din Pipera nu a ținut cont de pandemia de coronavirus și a mers la cimitir, loc în care a făcut un gest extrem de înduioșător. Iată cum l-au surprins paparazzii Spynews.ro pe „Războinicul Luminii”!

Pe „Războinicul Luminii” nimeni și nimic nu-l poate ține departe de Dumnezeu, nici măcar pandemia de coronavirus. Nu ne credeți? Ei bine, imaginile surprinse de paparazzii noștri stau mărturie!

Recent, paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele lui Gigi Becali și l-au surprins pe acesta într-o ipostază emoțioantă. Imediat după ce unul din bolizii săi de lux a fost parcat la poarta cimitirului, latifundiarul din Pipera a coborât și a mers țintă către portbagaj, loc din care a scos un bax plini cu candele albe pe care i l-a înmânat șoferului ce îl însoțea.

A aprins o mulțime de candele

În drumul său către intrarea în cimitir, Gigi Becali a gesticulat de câteva ori, de parcă ar purta o discuție cu șoferul, însă în momentul în care a ajuns lângă morminte peste tot s-a așternut liniștea. „Războinicul Luminii” s-a așezat pe vine și a început să-și pună în aplicare imediat „misiunea”, aceea de a aprinde candelele aduse.

Din cauză că nu reușea să aprindă candela în mod normal, acesta s-a folosit de o lumânare de mari dimensiuni, apoi a fost așezată în suportul special de pe mormânt, pentru ca flacăra să nu se stingă. Apoi, Gigi Becali a repetat operațiunea cu o altă candelă, cu care s-a îndreptat alături de șoferul ce îl însoțea spre un alt loc din cimitir.

După ce și-a terminat treaba, Gigi Becali s-a întors la mașină alături de bărbat, fără să facă alte opriri. Latifundiarul din Pipera a urcat în bolidul de lux, însă nu el a fost cel care îl conducea, ci șoferul său.

Gigi Becali s-a testat de două ori pentru coronavirus

Patronul echipei FCSB a declarat că s-a testat nu o dată, ci de două ori pentru COVID-19. Potrivit spuselor sale, boala nu are cum să se atingă de el, mai ales după ce s-a împărtășit.

„Da, m-am testat cu toată familia. Am luat test PCR. De două ori m-am testat. De mine nu se ia. Am fost la Liturghie în fiecare zi. Mai ales acum, în post, m-am împărtăşit de patru ori. Hristos este în mine”, a spus Gigi Becali la RTV, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro