VIDEO PAPARAZZI / Niciun bărbat nu ar vrea să iasă la cumpărături alături de Claudia Cream! Cum se comportă vedeta atunci când merge la shopping

+3 click pentru
galerie

Cine ar fi crezut aşa ceva? Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă, Claudia Pavel reprezintă un adevărat coşmar atunci când iese la shopping. Dovadă stau imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

În urmă cu câteva zile, Claudia a fost surprinsă într-un mall din Capitală, alături de sora ei, Paula. Probabil speriate de faptul că meteorologii au anunțat că iarna îşi intră în drepturi, cele două femei au mers într-un magazin specializat în comercializarea ghetelor specifice acestui anotimp.

În timp ce Paula a studiat cu atenţia produsele expuse pe rafturi şi chiar a cerut informaţii suplimentare de la un angajat al magzinului, Claudia a stat numai cu telefonul la ureche. Aceasta nu a încheiat converaţia nici în momentul în care sora sa a început să probeze câteva perechi de încălţăminte.

Norocul vedetei a fost că a ales să iasă la shopping alături de ruda sa, nu de un bărbat. Fără să exagerăm, orice reprezentat al sexului tare, orcât de răbdător ar fi de obicei, şi-ar fi ieşit din pepeni văzând că artista îl ignoră complet.

Când nimeni nu s-ar fi aşteptat, Claudia Cream a închis telefonul şi s-a pus şi ea pe probat ghete de iarnă. La finalul sesiunii de shopping, cele două surori au plecat fericite acasă, fiecare cu câte o pereche de încălţăminte.

Citeşte şi: Toată lumea îl ştie pe Narcis Răducan, însă puţini o cunosc pe soţia sa! Cum arată cea alături de care fostul fotbalist are trei copii / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Lumea i-a plâns de milă degeaba! Iată cu ce se ocupă „prinţul” Cristea după ce s-a spus că a ajuns la sapă de lemn / VIDEO PAPARAZZI

Claudia Pavel are 33 de ani, a făcut parte din trupa Candy şi, de câţiva ani, este pe piaţa muzicală sub numele de Claudia Cream. În viaţa personală are un băieţel, Noah, în vârstă de 6 ani, rezultat în urma unei relaţii cu un american, pe care îl creşte singură.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro