VIDEO PAPARAZZI / Nu așa se folosește masca de protecție! Denisa de la Bambi, surprinsă în plină pandemie de coronavirus. Nu ține cont de sfaturi!

+2 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus le face pe vedete să se protejeze cât de mult pot împotriva COVID-19, însă nu acealași lucru îl face și Denisa de la Bambi. Artista a fost surprinsă de paparazzii SpyNews.ro împreună cu iubitul, avea o mască de protecție, dar nu o folosea cum trebuie! 

În plină pandemie în țara noastră, oamenii încearcă să stea cât mai mult în case și nu părăsesc locuința decât în situații de urgență, iar dacă ies au mare grijă să se protejeze

Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele Denisei de la Bambi, care a ieșit cu iubitul în oraș, în timp ce majoritatea oamenilor stau acasă. 

Artista a coborât din bolidul de lux al iubitul său și s-a îndreptat către un magazin din Capitală. Ceea ce ne-a atras atenția este masca de protecție pe care vedeta o are asupra sa, dar pe care nu o folosește cum trebuia. 

Vorbind la telefon, Denisa a mers câțiva metri pe jos către magazinul în care trebuia să ajungă, iar în loc ca masca de protecție să fie la gură, artista a ținut-o în mână și nu i-a fost teamă de nimic, mai ales că prin jurul său au mai trecut câteva persoane.

L-a așteptat pe iubit minute bune! 

După ce a ajuns în fața magazinul, Denisa a continuat apelul telefonic, în timp ce iubitul a fotografiat locația. Brusc, acesta s-a întâlnit cu un prieten, iar la minute bune de așteptare în fața ușii magazinului, Denisa l-a lăsat pe acesta să-și continue conversația cu amicul, iar ea a pășit în interior. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro