VIDEO PAPARAZZI / Nu contează cât e ora, se distrează Alexandra şi Teodora! Iată cum se răsfaţă fiicele lui Gigi Becali la ceas de seară

+4 click pentru
galerie

Când vine vorba de distracţie, nimeni nu le întrece! Recent, Teodora şi Alexandra, două dintre cele trei fiice ale lui Gigi Becali, s-au răsfăţat în Bucureşti. Totul s-a întâmplat chiar sub privirile paparazzilor Spynews.ro.

În urmă cu câteva zile, dornică să se relaxeze, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, şi-a scos iubitul în oraş, în nordul Capitalei. Fără să stea pe gânduri cei doi şi-au închiriat două trotinete electrice. Puşi pe distracţie, aceştia au chemat-o la faţa locului şi  pe Alexandra, sora mai mică a machedoancei.

Nu după mult timp, blondina şi-a făcut apariţia în zona în care se aflau Teodora şi Mihai Theodor Mincu. După ce a stat de vorbă câteva minute cu aceştia, Alexandra Becali a închiriat şi ea o trotinetă.

Astfel, cu zâmbetele pe buze, cei trei s-au plimbat de zor pe străzile Capitalei. Distacţia a durat aproximativ o oră, timp în care fetele lui Gigi Becali şi viitorul ginere al acestuia s-au simţit minunat.

Teodora se pregăteşte de nuntă

În luna octombrie a acestui an, Teodora Becali se va mărita cu Mihai Theodor Mincu, iubitul ei. Evenimentul va avea loc în Bucureşti şi se anunţă de neuitat. Nu mai puţin de 700 de persoane vor fi prezente la petrecere.

Recent, Gigi Becali a plătit 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia machedonească pe care el și-o dorea neaparat la nunta fiicei sale. Cu banii în buzunar, tinerii şi-au ales o altă trupă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro