VIDEO PAPARAZZI / Nu mai are balta peşte? Ce maşină a ajuns să conducă unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din România

+4 click pentru
galerie

Adrian Matei (51 de ani) a fost, fără îndoială, un fotbalist de top al României. Cu toate acestea, cel poreclit „Cacao” nu duce chiar o viaţă de huzur, aşa cum, probabil, s-ar fi aşteptat toată lumea. Imaginile surprinse de Spynews.ro stau mărturie!

În timp actualele vedete ale fotbalului românesc se laudă cu maşini care mai de care mai scumpe şi mai puternice - Denis Alibec, posesor al unul McLaren în valoare de 170.000 de euro şi Andrei Radu, şoferul unui Bentley de 250.000 de euro, fiind cele mai grăitoare exemple - Adrian Matei deţine o maşină care, din păcate, nu arată deloc bine. Fostul fundaş de fier conduce un BMW vechi, care se uzează din ce în ce mai mult. 

Autoturismul, cândva o adevărată bijuterie pe străzile patriei, prezintă zgârieturi serioase, iar în unele zone chiar a rămas fără vopsea. În ciuda acestor amănunte, Adrian Matei continuă să îşi facă treaba cu această maşină.

Recent, „Cacao” a fost surprins de paparazzii noştri la volan. Îmbrăcat într-un tricou cu însemnele clubului Rapid, grupare în cadrul căreia îi antrenează pe juniorii născuţi în anul 2005,  fostul mare fotbalist a condus atent, fără să încalce regulile de circulaţie. Mai mult, în ciuda faptului că maşina sa a trecut de prima „tinereţe”, „Cacao” nu a avut probleme cu aceasta. Astfel, fostul fundaş a ajuns cu bine la destinaţie.

A fost muncitor necalificat în Anglia

Soarta nu a fost chiar blândă cu Adrian Matei. Deşi a fost unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi centrali din România anilor ‘90, acesta nu a reuşit să strângă o avere care să-i asigure un trai liniştit pe termen lung. 

Din acest motiv, „Cacao” s-a văzut nevoit să plece din ţară şi să se angajeze ca muncitor necalificat. Mai exact, în 2015, fostul fotbalist a lucrat într-un depozit din Barnsely, Anglia. Din această postură, Adrian Matei a câştigat echivalentul a opt mii de lei în fiecare lună.

A jucat pentru granzii Capitalei

Adrian Matei reprezintă un caz rar în fotbalul românesc. În cariera sa, „Cacao” a  evoluat pentru cele trei forţe ale Capitalei: Rapid (1986-1988 şi 1994-1996), Dinamo (1989-1993) şi Steaua (1997-1999). El a trecut şi pe la Victoria Bucureşti (1988-1989), Sportul Studenţesc (1994) şi FC Naţional (1999-2002).

Fostul fundaş are în palmares trei titluri de campion al României (unul cu Dinamo şi două cu Steaua), două Cupe ale României (ambele câştigate cu Steaua) şi o Supercupă (cucerită tot cu Steaua).

Pentru echipa naţională, Adrian Matei a bifat două selecţii şi nu a marcat vreun gol.  

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta da aroganţă! Cum se pregăteşte Gina Pistol pentru cel de-al treilea sezon al „Asia Express”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gata! S-a întrunit comandamentul pentru situaţii de urgenţă! Cine e persoana pe care Cristina Ich a ales-o să o ajute cu bebeluşul

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro