VIDEO PAPARAZZI / Nu poţi să scoţi contesa din Morodan, nici măcar atunci când coboară printre pământeni! Imagini de senzaţie cu cea mai tare bloggeriţă din România

A făcut senzaţie la „Assia Express” - cel mai dur reality-show difuzat în România, iar acum iese din nou în evidenţă. Ana Morodan (35 de ani) a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază absolut senzaţională. 

Supranumită „Contesa Digitală”, Ana Morodan se comportă ca atare! Recent, celebra blondină şi-a făcut apariţia într-o farmacie amplasată într-un mall din Capitală, alături de un prieten. Abia intrată în apoteca respectivă, vedeta a întors toate privirile.

Ana Morodan a afişat o ţinută demnă de renumele său. Coborâtă printre muritorii de rând, „contesa” a purtat o rochie lungă, de culoare roşie, iar pe cap a avut o coroniţă. Ba mai mult, la unul dintre degetele  de la mâna stângă, aceasta a purtat un inel cu o piatră scumpă, aşa cum îi stă bine unei femei de rangul său.

După câteva zile de la această apariţie de excepţie, paparazzii noştri au întâlnit-o din nou pe Ana Morozan în oraş. Aflată în compania unor amici, vedeta a făcut senzaţie şi de această dată. Ea a purtat o rochie siclam şi o pereche de cizme albe, înalte.

După aceste apariţii, putem să tragem o singură concluzie: Ana Morodan merită pe deplin să i se spună „contesă”. 

"Contesa" nu vrea să aibă urmaşi

Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, după terminarea studiilor profesând timp de un an și jumătate. Ea a declarat că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. Vedeta s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri. 

La vârsta de 24 de ani, Ana Morodan a decis să ia drumul Capitalei și să devină blogger profesionist. Acesta şi-a făcut un blog, după care a angajat o firmă de consultanță, pentru a-i creion un brand personal. Astfel, aceasta s-a ales cu porecla de „Contesă”. 

Apoi, Ana Morodan și-a lărgit sfera de activitate. Ea şi-a deschis un magazine online de haine și un cont de YouTube. „Contesa” a cochetat şi cu televiziunea. Vedeta a prezentat emisiunea „Nuntă cu Scântei”, la Antena 1. În primăvara anului trecut, aceasta s-a numărat printre concurenţii de la „Asia Express”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nicoleta Nucă s-a dezlănţuit într-o cafenea de fiţe! Gestul incredibil pe care vedeta l-a făcut

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce bărbat eşti tu, măi, care nu porţi şosete?! Cum a vrut Rică Neaga să fie mafiot, dar a dat cu bâta în baltă! Imagini senzaţionale cu fotbalistul cu gleznuţele la vedere

Celebra bloggeriță a făcut public faptul că nu-și dorește să se căsătorească și nici să aibă copii. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro