VIDEO PAPARAZZI / Nu poţi să scoţi contesa din Morodan, nici măcar atunci când coboară printre pământeni! Imagini de senzaţie cu cea mai tare bloggeriţă din România

A făcut senzaţie la „Assia Express” - cel mai dur reality-show difuzat în România, iar acum iese din nou în evidenţă. Ana Morodan (35 de ani) a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază absolut senzaţională. 

Supranumită „Contesa Digitală”, Ana Morodan se comportă ca atare! Recent, celebra blondină şi-a făcut apariţia într-o farmacie amplasată într-un mall din Capitală, alături de un prieten. Abia intrată în apoteca respectivă, vedeta a întors toate privirile.

Ana Morodan a afişat o ţinută demnă de renumele său. Coborâtă printre muritorii de rând, „contesa” a purtat o rochie lungă, de culoare roşie, iar pe cap a avut o coroniţă. Ba mai mult, la unul dintre degetele  de la mâna stângă, aceasta a purtat un inel cu o piatră scumpă, aşa cum îi stă bine unei femei de rangul său.

După câteva zile de la această apariţie de excepţie, paparazzii noştri au întâlnit-o din nou pe Ana Morozan în oraş. Aflată în compania unor amici, vedeta a făcut senzaţie şi de această dată. Ea a purtat o rochie siclam şi o pereche de cizme albe, înalte.

După aceste apariţii, putem să tragem o singură concluzie: Ana Morodan merită pe deplin să i se spună „contesă”. 

"Contesa" nu vrea să aibă urmaşi

Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, după terminarea studiilor profesând timp de un an și jumătate. Ea a declarat că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. Vedeta s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri. 

La vârsta de 24 de ani, Ana Morodan a decis să ia drumul Capitalei și să devină blogger profesionist. Acesta şi-a făcut un blog, după care a angajat o firmă de consultanță, pentru a-i creion un brand personal. Astfel, aceasta s-a ales cu porecla de „Contesă”. 

Apoi, Ana Morodan și-a lărgit sfera de activitate. Ea şi-a deschis un magazine online de haine și un cont de YouTube. „Contesa” a cochetat şi cu televiziunea. Vedeta a prezentat emisiunea „Nuntă cu Scântei”, la Antena 1. În primăvara anului trecut, aceasta s-a numărat printre concurenţii de la „Asia Express”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nicoleta Nucă s-a dezlănţuit într-o cafenea de fiţe! Gestul incredibil pe care vedeta l-a făcut

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce bărbat eşti tu, măi, care nu porţi şosete?! Cum a vrut Rică Neaga să fie mafiot, dar a dat cu bâta în baltă! Imagini senzaţionale cu fotbalistul cu gleznuţele la vedere

Celebra bloggeriță a făcut public faptul că nu-și dorește să se căsătorească și nici să aibă copii. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro