VIDEO PAPARAZZI / O iubeşte şi de cratiţă o fereşte! Iată cum îşi răsfaţă soţia cel mai discret mega-afacerist din România

+4 click pentru
galerie

Posesor al unei averi impresionante, Augustin Oancea, unul dintre cei mai discreţi mega-afacerişti din România, este un bărbat pe care orice femeie şi l-ar dori prin preajmă. Poreclit „Regele energiei”, acesta îi face toate poftele soţiei sale. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Când vine vorba de confortul nevestei sale, Augustin Oancea este în stare de orice. În loc să-şi ţină patenera de viaţă la cratiţă, aşa cum fac alţi bărbaţi de pe plaiurile mioritice, milionarul o răsfaţă de zor pe femeie.

De exemplu, zilele trecute, mega-afaceristul şi-a dus soţia pe terasa unui restaurat de lux din Capitală şi i-a oferit acesteia un prânz pe cinste. De pe masa celor doi nu au lipsit cele mai delicioase preparate.  În schimb, la capitolul băuturi, aceştia nu au rupt gura târgului. Augustin Oancea şi-a comandat un pahar cu vin, iar consoarata sa apă plată. 

Umilit pe litoral

Anul trecut, Augustin Oancea a fost tratat ca un terchea-berchea, chiar în faţa soţiei, de angajaţii clubului de fiţe în faţa căruia un elicopter a aterizat printre clienţi. Coborât dintr-un bolid de aproximativ 100.000 de euro, „Regele energiei” a fost luat la rost de „parcagiii” clubului, care i-au explicat, pe un ton tăios, că nu are voie să-şi lase maşina în faţă, zona fiind destinată VIP-urilor.

Cum nu a apărut în presă cu scandaluri şi amantlâcuri, precum alţi „şmecheri”, şi nici nu aterizase cu elicopterul printre trecători, ca să îl recunoască toţi paznicii din parcările de pe litoral, Augustin Oancea a înghiţit în sec şi i-a lăsat pe oamenii responsabili cu ordinea în parcarea respectivă să se desfăşoare. Multimilionarul a urcat la volan şi şi-a dus maşina la marginea parcării, unde erau câteva locuri libere. (Imagini, AICI).

Avere de 650 de milioane de euro

Augustin Oancea a făcut primii paşi în comerţul cu energie în 2007. Treptat, compania pe care acesta o deţine a ajuns să vândă 20% din energia ţării. Mai mult, societatea respectivă a început să-şi extindă activitatea şi în străinătate, în ţări precum Germania, Ungaria, Austria, Grecia, Serbia, Croaţia, Bulgaria, Cehia sau Slovacia.  Astfel, în 2015, averea afaceristului a ajuns la 650 de milioane de euro. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Tudor Chirilă, scandal de proporţii cu câţiva şoferi din Capitală! Poliţia a fost sesizată

Citeşte şi: VIDEO PAPAARAZZI / Ciprian Marica şi Ilie Năstase investesc în cea mai tare afacere! Imagini exclusive cu „bijuteria” pe care cei doi o ridică în Bucureşti

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro