VIDEO PAPARAZZI / Obrazul subțire cu cheltuială se ține! Gestul la care a recurs Anamaria Prodan, după ce a ajuns la bancă

Anamaria Prodan trăiește pe picior mare, iar cum viața de Dubai nu este pe bani puțini, vedeta a ales să meargă la bancă pentru a face câteva operațiuni. Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele ei și au aflat tot! 

Anamaria Prodan are o parte de o viață de lux, departe de toate grijile cotidiene, însă cum viața de Dubai necesită o avere uriașă, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe vedetă în timp ce intra într-o bancă din Capitală. 

 

Îmbrăcată elegant, așa cum apare de fiecare dată, Anamaria Prodan a intrat în bancă, acolo unde a așteptat pentru a face mai multe operațiuni. S-a aşezat în faţa unui birou, iar din vestimentaţia sa nu au lipsit accesorile cele mai îndrăgite de impresara: bijuteriile şi geanta de lux. Vedeta este o mare colecţionară de genţi, iar o singură geantă din garderoba acesteia valorează nu mai puţin de 300 de mii de euro. Anamaria Prodan a stat minute bune în instituție, de unde, ulterior a scos mai multe sume de bani. 

A ieșit rapid din locație și s-a îndreptat către bolidul său de lux și a plecat imediat. 

Ce avere uriaşă are Anamaria Prodan 

Anamaria Prodan deţine o avere uriaşă şi nu se sfieşte să recunoască acest lucru în faţa tuturor, mai ales că tot ce are în ziua de astăzi se datorează muncii sale. 

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a spus vedeta la XNS

Anamaria Prodan, întruchiparea luxului și frumuseții

Anamaria Prodan are mereu grijă să fie în centrul atenției și să se destindă cu cele mai bune preparate culinare, care mai de care mai delicioase.
În cadrul show-ul "Prodanca și Reghe, prețul succesului”, de la Antena Stars, vedeta a pășit într-unul dintre cele mai rafinate restaurante din Florența.

"Nu mănânc mă, nu mănânc! N-ai văzut că am stat şi eu de vorba cu un prinţ.. Sunt şi eu prinţesă! Dacă intră ficăţelul, nu mai sunt prinţesă!", a spus blondina cu o tentă de amuzament în timpul emisiunii.

În fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro