VIDEO PAPARAZZI / Pe scenă face pe durul, dar în familie e mieluşel! Mihai Bobonete este un tată model

+3 click pentru
galerie

© Facebook

Considerat unul dintre cei mai colerici comedianţi din ţară, Mihai Bobonete suferă o schimbare radicală atunci când este alături de familie. Iar ipostazele în care a fost surprins de paparazzii Spynews.ro sunt dovada clară că, pe scenă este un dur, dar, când vine vorba de copiii lui, este un sensibil.

Mihai Bobonete este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de comedie. La 36 de ani, artistul este un bărbat împlinit şi asta pentru că, în viaţa de zi cu zi, are o soţie minunată şi doi copii superbi. Chiar dacă pe scenă Mihai Bobonete este un tip rebel, atunci când vine vorba de familia lui bărbatul se transformă total.

Recent, Mihai Bobonete, soţia sa şi cei doi micuţi au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro, într-un mall din Capitală. Îmbrăcat lejer, ca toţi membrii familiei de altfel, cu o perche de blugi şi un tricou larg, „Bobiţă” a ieşit să petreacă alături de cei dragi câteva momente de ralaxare.
De altfel, apre-se, actorul nu ezită niciun moment să le facă pe plac celor mici, ori de câte ori are ocazia. Aşa cum a procedat şi de această dată cu mezina familiei, Maria Elena. Mai exact, atunci când copila nu a mai vrut să meargă de mână cu părintele său, acesta s-a conformat cerinţelor i-a îndeplinit dorinţa fetei. Ca un părinte model şi foarte grijuliu, Mihai Bobonete şi-a luat, imediat, copilul în braţe. După care şi-au continuat plimbarea prin centrul comercial, totul spre deliciul copiilor.

Mai mult decât atât, atunci când a ajuns în parcarea centrului comercial, Mihai Bobonete a demonstrat încă o dată cât de procupat este de siguranţa copiilor săi. Cu mare atenţie actorul şi-a aşezat fiica în scaunul special montat pe bancheta din spate a mașinii.

Cătălina şi Mihai Bobonete s-au căsătorit în anul 2003. Ei au devenit părinți, pentru prima dată, în 2011, când a venit pe lume Octavian. În urmă cu doar doi ani, în familia lor şi-a făcut apariţia şi micuţa Maria Elena. În afară de actorie, Mihai Bobonete mai are două pasiuni majore: fotbalul şi pescuitul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptam şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro