VIDEO PAPARAZZI / Pe terenul de fotbal a fost magician, dar stai să vezi de ce e în stare la volan! Lucian Sânmărtean, cursă nebună, de dragul copilului

+4 click pentru
galerie

Chiar dacă s-a retras din fotbal în vara anului trecut, Lucian Sânmărtean (38 de ani) nu şi-a piedut calităţile de adevărat „magician”. Fostul mare internaţional „driblează” de minune atunci când se află la volan. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe ex-mijlocaş în timpul unei curse absolut demenţiale.

Lucian Sânmărtean ar putea face echipă oricând cu Vin Diesel şi cu ceilalţi protagonişti ai seriei „Furios şi iute”. Recent, acesta a făcut senzaţie pe străzile Capitalei. Dornic să ajungă cât mai repede la şcoala la care învaţă fiica sa, Natalia, „Magicianul” a gonit ca un nebun.

Fără să ţină cont de nimeni şi de nimic, Lucian Sânmărtean a condus cu viteză, a trecut printre maşini aşa cum îşi dribla adversarii pe terenul de fotbal şi a luat la rând benzile de circulaţie.

Dar de ce se grăbea „Magicianul”? Ei bine, imediat după ce a ajuns în parcrea unităţii de învăţământ în care studiază fata sa, Lucian Sânmărtean a scos din maşină un tort şi prăjituri. Îmbrăcat elegant, acesta a avut nevoie de ajutorul unui bărbat, pentru a duce în şcoală bunătăţile cu care venise. Aşadar, fostul mijlocaş s-a grăbit să ajungă la şcoala respectivă, pentru că fiica sa îşi serba ziua de naştere alături de colegi.

Soţia „Magicianului” a învins cancerul

Dincolo de faptul că a fost unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti români din ultimul deceniu, Lucian Sânmărtean a avut de suferit pe plan sentimental. Maria, femeia cu care „Magicianul” s-a căsătorit în 2010, a fost diagnosticată cu cancer doi ani mai târziu. Ea a reuşit să învingă teribila boală, după o intervenţie chirurgicală şi nenumărate cure cu citostatice. În 2014, cancerul a recidivat, dar Maria nu s-a dat bătută şi a câştigat din nou lupta.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ruşine mondială! Daniel Pancu i-a dat de băut patronului de la Rapid până când acesta a urinat în văzul lumii!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Răzvan Raţ şi-a pus fiica în pericol! Gestul uluitor care îl putea costa scump pe fostul fotbalist

Lucian Sânmărtean are o carte de vizită impresionantă. În cariera sa, fostul mijlocaş a evoluat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos Atena, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al Ittihad, Pandurii Târgu Jiu, Al Taawoun şi FC Voluntari. Pentru echipa naţională, „Magicianul” a jucat de 21 de ori şi nu a marcat vreun gol. În prezent, acesta ocupă funcţia de manager sportiv al loturilor naționale de juniori ale României.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest