VIDEO PAPARAZZI / Pentru ei regulile sunt sacre. Nicoleta Nucă și iubitul vor să țină virusul cât mai departe de ei. Cum au fost surprinși cei doi la cumpărături

+2 click pentru
galerie

Chiar dacă starea de urgență a trecut și restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei s-au mai relaxat, Nicoleta Nucă și iubitul său rămân la fel de precauți. 

Artista și bărbatul care o face acum fericită au fost surprinși la cumpărături de paparazzii SpyNews.ro, însă nu oricum, ci dând un exemplu de ”AȘA DA”. 

Nucă și jumătatea ei fac parte din vedete care pot fi în aceste zile un exemplu pentru noi toți. Cei doi îndrăgostiți au ieșit din casă doar după ce s-au ”înarmat” cu măști și mănuși de protecție. Abia apoi au îndrăznit să se îndrepte către cel mai apropiat magazin pentru a-și cumpăra ceea ce au nevoie. 

Paparazzi Spynews.ro au fost pe urmele lor, surprinzând cele mai bune imagini. 

Îmbrăcați lejer, cu blugi și geacă ori hanorac, cei doi s-au mișcat extrem de repede printre rafturile magazinului, semn că nu își doresc să petreacă foarte mult timp pe lângă alte persoane, ei păstrând cu strictețe distanțarea socială. 

După câteva ture prin magazin, Nucă a umplut coșul cu de toate, apoi cei doi s-au îndreptat rapid către mașină, acolo unde au transferat toate alimentele. Mai mult artista noastră s-a ocupat de acest lucru, căci iubitul era foarte atent la telefon. Se pare că cineva important l-a sunat de l-a făcut să își lase partenera să muncească mai mult, însă vedeta s-a descurcat de minune și nu a părut deloc deranjată de faptul că iubitul vorbea la telefon.

Imediat cum au terminat de pus cumpărăturile în mașină, artista s-a întors pentru a lăsa căruciorul de cumpărături la locul lui, apoi s-a urcat în mașină, în dreapta iubitului, și s-au îndreptat cu viteza luminii spre casă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro