VIDEO PAPARAZZI / Piedone, așa cum nu l-ai mai văzut! Ce a făcut, cu doar câteva zile înainte de Crăciun

+3 click pentru
galerie

Cu toate că nu se află în cea mai bună perioada a vieții lui, dată fiind sentința în cazul Colectiv, Cristian Popescu Piedone s-a gândit să fie un om mai bun în preajma sărbătorilor de iarnă, ajutându-i și pe cei mai puțini norocoși.

Paparazzii Spynews.ro, prompți ca de fiecare dată, au obținut imagini exclusive cu politicianul român în timp ce le pune un zâmbet pe buze celor care nu-și permit să aibă toate bunurile pe masa de Crăciun. Când unii se gândesc la propria persoană, Piedone s-a gândit la binele persoanelor mai puțin norocoase, oferindu-le diferite cadouri.

Mergând pe principiul conform căruia fiecare om merită să aibă liniște de sărbători, Cristian Piedone, îmbrăcat în straie românești, este surprins cum cară împreună cu alți bărbați, bunătățile specifice de Crăciun, printre care putem enumera cozonacii, dar și câteva lăzi cu portocale. 

Totodată, Piedone le-a oferit bătrânilor și un moment de colinde românești, susținut de un sobor de preoți. De asemenea, locul a fost aranjat cu decorațiuni specifice sărbătorilor de Crăciun. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro