VIDEO PAPARAZZI / Poate fata! Ioana ne-a dat pe spate pe toți! Unde a mers iubita lui Ciprian Marica, în colanți și cu formele la vedere 

+4 click pentru
galerie

Ciprian Marica este un bărbat norocos! Fostul fotbalist are o iubită de nota zece. Ioana e super sexy și nu ezită să arate asta cu fiecare ocazie. Stai să vezi unde a mers focoasa blondină și cum a fost surprinsă de către paparazzii Spynews.ro, însă, nu oricum, ci.. în colanți și cu formele la vedere! 

Bomba lui Marica

Ioana Marcu, ești sexy rău! Ciprian Marica este un bărbat tare norocos, deoarece are alături de el o femeie superbă și de nota zece plus. Și pentru că este conștientă de atuurile sale fizice, focoasa blondină nu ezită să mai iasă din casă și cu formele la vedere, iar paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins-o pe mama copiilor lui Marica ”în acțiune”!

În plină zi, Ioana a luat decizia de a se plimba puțin. Drept urmare, s-a urcat la volanul bolidului de lux și a mers să-și viziteze o prietenă. Ce ne-a atras atenția în mod deosebit a fost modul în care era îmbrăcată iubita fostului fotbalist și nu, nu în partea de sus, ci mai ales în partea de jos. Focoasa blondină purta o pereche de colanți suuper mulați, care au scos la iveală doar ce Marica vede acasă, iar dacă nu ne credeți pe noi, imaginile vă stau la dispoziție! 

Unde a mers blondina după?

Apoi, a coborât din mașină și s-a îndreptat către locuința prietenei sale. Ajunsă în fața unui bloc, blondina a vorbit la telefon timp de câteva secunde, după care, și-a continuat drumul. Și cum nu ne așteptam, Ioana a terminat foarte repede vizita și, la întoarcerea spre mașină, a mai dat încă un telefon. 

Și aventura nu s-a oprit aici! Iubita lui Marica s-a îndreptat către altă adresă. Ajunsă în fața unei porți, o femeie a ieșit cu două cutiuțe de spanac în mână și o bicicletă și le-a pus în portbagajul mașinii, semn că blondina are de gând să-și surprindă copiii. De asemenea, aceasta a luat din mașină și o plasă mare, plină de cumpărături, care se afla tot în portbagaj. 

Și cu masca de protecție ce facem?!

Toate bune și frumoase până acum, dar cu regulile impuse de autorități ce facem, măi Ioana? Iubita lui Marica nu poartă masca de protecție, semn că nu se sperie deloc de noul coronavirus. Frumusețea ca frumusețea, dar sănătatea este mult mai importantă! După ce a terminat treaba, Ioana și-a continuat drumul către casă! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro