VIDEO PAPARAZZI / Politica și sportul pare că nu merg mână în mână. Varujan Vosganian, la un pas de accidentare, după câteva minute de mișcare

+2 click pentru
galerie

Varujan Vosganian este dovada vie că politica nu merge mână în mână cu sportul. Spunem asta după ce paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe politician la un pas de a se accidenta după o plimbare pe bicicletă, alături de soție. 

Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele politicianului și au surprins cum decurge o zi obișnuită din viața acestuia, dar și momentul în care, din neatenție, putea să ajungă pe patul de spital. 

Varujan a ieșit cu soția la cumpărături, dar nu oricum, ci mergând spre magazin pe bicicletă. Astfel, cei doi soți au făcut și sport și cumpărături în același timp. După ce au cumpărăt tot ceea ce le trebuia, soții au făcut cale întoarsă, tot pe bicicletă, spre casă. 

Dacă soția politicianului a ales o ținută mai adecvată pentru mersul pe două roți, ei bine, nu putem spune același lucru și despre Varujan. Bărbatul vrea să fie la patru ace și atunci când face mișcare, drept dovadă paparazzii l-au surprins la cămasă, pedalând la bicicletă. 

Având coșurile pline, dar și multe pungi, Varujan și soția s-au întors acasă, doar că, înainte de a ajunge în curtea casei, politicianul a dezvăluit că nu prea le are cu mersul pe bicicletă, lucru observat pe tot parcursul drumului, când echilibrul a fost cam greu de găsit. 

Varujan, la un pas de o gravă accidentare

Așa cum vă spuneam, chiar înainte de a intra în curte casei, Varujan s-a dezechilibrat și aproape că a căzut de pe bicicletă. Bărbatul și-a dorit să oprească și să coboare de pe cele două roți, doar că acela a fost momentul când a fentat la secundă o gravă accidentare care l-ar fi putut trimite direct la spital. Dezechilibrul politicianului a avut loc chiar sub ochii soției, o maestră în mersul pe bicicletă. 

Din fericire, Varujan a reușit să se repună pe picioare și să ajungă teafăr acasă, însă nu același lucru putem spune și despre bicicleta sa care a avut nevoie de reparații. 

Ajunși în curtea casei, politicianul a început să își repare bicicleta, pe care cu siguranță, își dorește să o mai pună în mișcare. Minute bune, Vosganian s-a chinuit, așa cum a știut, cu sau fără ciocan, să își repare bibicletă. În cele din urmă, bărbatul a reușit și secat de puteri a intrat în casă pentru a se relaxa, după o zi extenuantă, în care a fost aproape de o gravă accidentare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro