VIDEO PAPARAZZI / Cum s-au pregătit Valentina Pelinel şi Cristi Borcea pentru căsătoria civilă

+5 click pentru
galerie

Pregătirile petrecerii cu ocazia cununiei civile a Valentinei Pelinel şi a lui Cristi Borcea © paparazzi

Pregătirile pentru cununia civilă dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au desfăşurat contracronometru. Angajaţii au muncit de zor, cu câteva minute înainte, ca invitaţii să ajungă la Starea Civilă şi au cărat lăzi pline cu băuturi. Totul este planificat în detaliu, de la apa plată până la covorul roşu din faţa stării civile. Paparazzii www.spynews.ro au surprins primele imagini cu pregătirile alerte de la starea civilă. Angajaţii sunt într-o forfotă continuă.

Make-up ca la carte

Valentina Pelinel a avut grijă să îşi aleagă un make-up artist profesionist, care să aibă grijă ca imaginea ei din una dintre cele mai importante zile ale vieţii, să fie una perfectă, fără nici cea mai mică imperfecţiune. Frumoasa blondină a ales un machiaj în culori puternice, de toamnă, care i-a contural foarte bine trăsăturile şi i-a dat o notă de eleganţă deosebită.

CITEŞTE ŞI: Cristi Borcea şi Valentina Pelinel se căsătoresc astăzi. Au planificat totul în mare secret

CITEŞTE ŞI: FOTO / Primele imagini cu burtica de gravidă a Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea vor deveni părinţi de gemeni!

Valentina Pelinel trăieşte unul dintre cele mai fericite momente din viaţa ei, după ce a aflat că este din nou însărcinată, urmând să aducă pe lume nu unul, ci doi copii. Chiar astăzi, Valentina Pelinel a confirmat zvonurile legate de sarcină. "E adevărat, sunt însărcinată! Da, vom avea gemeni", a declarat Valentina Pelinel, exclusiv, pentru www.spynews.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro