VIDEO PAPARAZZI / Prietenul la nevoie se cunoaşte! Gestul prin care Bromania şi-a impresionat un amic

+4 click pentru
galerie

Comediant de succes, BRomania, pe numele său adevărat Matei Dima, este un bărbat cu suflet de aur! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu câteva zile, BRomania a ieşit în oraş alături de un prieten. Cei doi au ales să se relaxeze pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. După ce au pus ţara la cale timp de aproximativ o oră, aceştia au părăsit zona şi s-au îndreptat spre sediul unei bănci.

Ajunşi acolo, BRomania a mers la un bancomat şi, fără să stea pe gânduri, a scos o sumă de bani. Apoi, acesta a fost protagonistul unui gest demn de toată lauda.

Fără să ezite, celebrul bărbat i-a dat lovelele amicului său, semn că omul avea nevoie de o mică finanţare în regim de urgenţă. După această faptă bună, putem să spunem, fără să exagerăm absolut deloc, că BRomania este un prieten de nădejde.

S-a şcolit în America

În vârstă de 32 de ani, BRomania a studiat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a urmat cursurile Facultăţii de Teatru, specializându-se pe Actorie şi Regie. Apoi, acesta a făcut facultatea de PR şi a obţinut un master în Regie.

A debutat prin a face un videoclip pentru rapp-erul american Destorm. Acest lucru i-a adus premiul YouTube Music Awards. Apoi, a regizat şi produs videoclipuri pentru INNA. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când te uiţi la ea, te apucă inima! Roxana Vancea, mai sexy ca oricând! Iată cum a apărut în public

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Mirel Rădoi scrie istorie cu naţionala de tineret, iar soţia lui face senzaţie în oraş! Viviana conduce un bolid la care alte femei doar visează

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro