VIDEO PAPARAZZI / Primele imagini cu George Burcea, după ce Andreea Bălan a confirmat despărţirea! Actorul îşi cară lucrurile din fosta locuinţă, cu taxiul

Despărţirea bombă din showbiz-ul românesc ia amploare! Paparazzi Spynews.ro l-au suprins pe George Burcea cum îşi cară lucrurile din casa Andreei Bălan!

Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca gurile rele şi zvonurile legate de despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea să fie adevărate! După o poveste de dragoste ca-n basme, astăzi, blondina a confirmat faptul că cei doi s-au despărţit, prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare. 

Paparazzi Spynews.ro au fost promţi ca de fiecare dată şi avem primele imagini cu George Burcea, în timp ce-şi cară lucrurile din fosta locuinţă. "Fostul" soţ al Andreei Bălan a fost surprins cum îşi băga mai multe lucruri, printre care şi ganterele, în portbagajul unui taxi. 

Chiar aşa! George Burcea şi-a luat lucrurile din casa blondinei cu taxiul. S-a urcat pe bancheta din spate şi a plecat mai departe. Marcat de situaţia neplăcută în care se află, actorul şi-a aprins pe drum o ţigară, fiind surprins cum scrumează pe geamul taxiului în care se afla. 

Mesajul Andreei Bălan

"Dragilor, vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase şi de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presa este adevărat😔. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella şi Clara trebuie protejate. 👶👧 Vă imbrăţisez cu drag🤗, mereu a voastră AB 🌈🎼🎤", a scris artista pe reţelele de socializare. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro