VIDEO PAPARAZZI / Proviziile... mai presus de orice! Ianis Zicu nu a mai ținut cont de nimic și a încălcat Codul Rutier, în plin trafic! Imagini incredibile cu fostul fotbalist

+4 click pentru
galerie

Și cu legea cum rămâne? După ce a dat iama în magazine și și-a făcut mai multe provizii, Ianis Zicu pare să fi uitat de tot de regulile de circulație. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fostul fotbalist pe picior greșit, în timp ce încălca nestingherit Codul Rutier!

Ianis Zicu este unul dintre cei mai apreciați oameni din fotbalul românesc. Deși a avut rezultate de lăudat în ceea ce privește sportul, fostul jucător nu este chiar un exemplu atunci când vine vorba despre șofat!

De curând, Ianis Zicu a fost surprins de paparazzii noștri în timp ce își petrecea o zi obișnuită. În plină pandemie de coronavirus, acesta a ieșit la cumpărături pentru a-și face diverse provizii. Virusul ucigaș din China pare însă să nu-l sperie complet, deoarece fostul jucător a ieșit din casă fără nicio măsură de protecție: nicio mască, mănușă sau urmă de dezinfectant.

Fostul fotbalist a ieșit dintr-un magazin din Capitală cu o pungă de dimensiuni mari, plină de produse și apoi a mers țintă spre bolidul său de lux, parcat în apropiere. Acesta a lăsat cumpărăturile undeva pe bancheta din spate, iar după ce s-a dezbrăcat de geacă a urcat la volanul mașinii.

În prima parte, Ianis Zicu pare să țină cont de lege, deoarece la scurt timp după ce a urcat la volan și-a pus centura, însă ce a urmat... nu prea îi face cinste. Grăbit, fostul jucător nu a mai ținut cont de nimic și a întors mașina călcând fix pe linia dublă continuă, chiar dacă se afla în plin trafic. După aceea, fostul fotbalist și-a continuat drumul liniștit, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ianis Zicu nu a luat BAC-ul din prima

Ianis Zicu se numără printre vedetele care nu au reușit să treacă din prima examenul maturității. Motivul? Fostul jucător a pus fotbalul pe primul loc și s-a axat exclusiv pe carieră.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro