VIDEO PAPARAZZI / Ramona Gabor a lăsat bunele maniere în străinătate! Ce a putut să facă într-un restaurant de fiţe

+6 click pentru
galerie

Aflată în România, Ramona Gabor parcă a uitat bunele maniere pe meleaguri străine. Diva a făcut spectacol, într-un restaurant de fiţe din Capitală. Paparazzii Spynews.ro au filmat momentele uluitoare.

În urmă cu câteva zile, sora Monicăi a ieşit în oraş, alături de o prietenă. Ramona Gabor şi amica sa au ales să servească prânzul într-un local renumit amplasat într-o zonă de lux din Bucureşti. La început, diva s-a comportat ca o femeie bine educată, folosind cuţitul şi furculiţa.

Totuşi, odată ajunsă la desert, vedeta a renunţat la bunele maniere şi a început să mănânce cu mânuţa. Ba mai mult, pentru a nu risipi nimic din produsul dulce, ea şi-a lins câteva degete. Apoi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, aceasta a stat la taclale cu prietena sa.

Pentru ca show-ul să fie complet, nu după mult timp, Ramona Gabor a scos la iveală un ruj şi a început să-şi facă buzele, precum o adevărată divă care se respectă. La final, mulţumite de tot ceea ce au mâncat şi încântate de modul în care au fost tratate, fetele au achitat nota de plată şi i-au lăsat ospătarului un bacşiş consistent.

Ramona Gabor şi-a schimbat comportamentul, imediat după ce a părăsit restaurantul respectiv. Vedeta şi-a pupat prietena pe obraji, apoi a lăsat-o să se urce într-un taxi. Deşi frigul de afară era pătrunzător, sora Monicăi a aşteptat cuminte venirea unei alte maşini. Apoi, mai ceva ca o prinţesă, aceasta a alergat spre autoturismul galben.

Şi-a dat sora de gol

Recent, Ramona Gabor a făcut o dezvăluire uluitoare despre sora ei, aflată în Statele Unite ale Americii. Vedeta a mărturisit care este activitatea care o ține ocupată în fiecare zi pe fosta soţie a lui Irinel Columbeanu. ”Le predă imigranților din SUA, îi place să fie un fel de învățătoare”, a spus Ramona Gabor. Mai mult decât atât, aceasta a adăugat că „Monica are grijă de Anthony, fiul ei vitreg. El e un băiețel extraordinar și se înțeleg foarte bine”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini cu una dintre cele mai cunoscute femei din politica românească! A făcut spectacol la volan, cu o îngheţată

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce face foamea din om! Imagini ULUITOARE cu Călin Geambaşu într-un mall din Bucureşti

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro