VIDEO PAPARAZZI / Răsfăţată până la capăt! Cum îşi face de cap Diana, fiica lui Adriean Videanu, atunci când nici tatăl, nici soţul nu sunt în preajma ei

+3 click pentru
galerie

Diana Videanu, selfie în maşină.

Răsfăţată de mică, Diana, fiica lui Adriean Videnau, nu se dezminte! După ce anul trecut tatăl ei i-a făcut o nuntă de vis, la Palatul Snagov, tânăra duce o viaţă de huzur. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

În urmă cu câteva zile, Diana Videanu şi-a făcut apariţia într-o zonă de fiţe din Capitală, la volanul autoturismului său. Odată ajunsă la destinaţie, prinţesa fostului politician s-a dat în spectacol. Tânăra a oprit motorul auto autovehicullului, şi-a scos telefonul mobil din geantă şi a început să-şi facă selfie-uri.

După ce a terminat de făcut poze, aceasta a mai stat puţin în maşină, pentru a examina cu atenţie fotografiile. Apoi, ca din senin, a coborât grăbită şi s-a îndreptat spre un salon de înfrumuseţare. Nici nu e de mirare! Diana trebuie să arate bine pentru soţul avocat, trecut de mult de prima tinereţe.

Viaţa bate filmul

Chiar dacă este încă tânără, Diana Videanu a avut parte de o viaţă tumultuoasă! Înainte de a deveni femeie la casa ei, fiica fostului vicepremier a pus capăt relaţiei de patru ani cu Cristi Toporan, care a încetat din viaţă în octombrie 2016, răpus de o boală necruţătoare. După despărţirea de aceasta, Diana s-a aruncat în braţele avocatului Bogdan Bălan, care divorţase de soţia lui, după ce femeia pierduse o sarcină.

Citeşte şi: Întâlnirea care va arunca în aer PSD-ul! Marian Vanghelie, intrigi cu un om cheie din partid

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce a fost şi ce-a ajuns! Sabin Ilie, de nerecunoscut, la doar 42 de ani!

Diana a avut probleme serioase cu Adriean Videanu, care nu l-a plăcut pe actualul său ginere. În ciuda sentimentelor fiicei sale, gura lumii spune că fostul politician îl trata cu indiferenţă pe avocat. Totuşi, odată cu trecerea timpului, Bogdan Bălan a reuşit să-i dovedească lui Adriean Videanu faptul că e omul potrivit pentru prinţesa lui.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro