VIDEO PAPARAZZI / Remus Truică, aroganţă maximă pe străzile Capitalei. Ce a făcut milionarul după ce a coborât din bolidul 300.000 de euro

+4 click pentru
galerie

Remus Truică este unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din România. Milionarului pare să îi meargă din ce în ce mai bine, dovadă fiind maşinile de lux pe care le conduce. De curând, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe acesta la volanul bolidului său în valoare de 300.000 de euro. Iată ce a făcut după ce a coborât din bijuteria pe patru roţi, atunci când credea că nu-l vede nimeni!

Remus Truică trăieşte pe picior mare. Celebrul afacerist se poate lăuda cu o avere uriaşă, ţinând cont de bolizii de lux cu care face senzaţie de fiecare dată pe stradă. Maşinile acestuia se ridică la sume exorbitante, de mii de euro. Dovada? Milionarul a fost surprins de paparazzii Spynews.ro la volanul unui Bentley Bentayga, maşină pe care nu mulţi nu şi-o pot permite.

Recent, Remus Truică şi-a scos bijuteria pe patru roţi la plimbare. Aflat la volanul unui Bentley Bentayga, afaceristul a reuşit să atragă toate privirile trecătorilor. În imaginile surprinse de paparazzii noştri, faimosul milionar are ceva bătăi de cap cu efectuarea manevrei de parcare, ţinând cont de aglomeraţia din Bucureşti.

Îmbrăcat destul de lejer, într-o geacă de culoare închisă, pantaloni în aceeaşi nuanţă, Remus Truică şi-a completat ţinuta printr-o pereche de încălţări sport. Afaceristul a coborât degajat din bolidul de lux, în timp ce, în apropiere îl aştepta un bărbat. Milionarul a început să discute imediat cu acesta, alături de care a plecat la pas de lângă maşină, având grijă ca înainte să blocheze uşile.

Remus Truică aproape i-a închis uşa în nas bărbatului care îl însoţea

Destinaţia celor doi a fost biroul lui Remus Truică, situat într-o zonă de Nord a Capitalei. Imediat ce au ajuns în faţa imobilului, afaceristul a descuiat uşa şi a pătruns înăuntru, însă în momentul în care bărbatul ce îl însoţea a dat să îl urmeze, milionarul pare că mai degrabă i-a închis uşa în nas, decât să-l poftească în interiorul clădirii.

Remus Truică, mai bogat cu aproape un milion de euro

Remus Truică a mai adăugat o sumă considerabilă la averea sa. De curând, războiul dintre el şi fostul său partener de afaceri, Ion P., a luat sfârşit, în instanţă. Milionarul a obţinut instituirea sechestrului asigurător şi a popririi pe conturile lui Ion P., pentru o datorie de 458.750 euro şi 52.830,60 lei, plus dobânzile aferente.

„Dispune instituirea sechestrului asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile ale pârâtului P. Ion şi instituirea popririi asigurătorii asupra conturilor pârâtului P. Ion deschise la unităţi bancare până la concurenţa creanţei de 458.750 euro la care se adaugă dobânda aferentă acestei sume, calculată de la data de 01.01.2012 şi până la data plăţii efective, în conformitate cu art. 5 alin. 1 din O.G. nr. 9/2000 şi a creanţei de 52.830,60 lei. Respinge cererea intimatului de obligare a apelantului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Definitivă”, au decis, în urmă cu ceva timp, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro