VIDEO PAPARAZZI / Rolul de părinte îl prinde bine, dar nu uită nici de sport! Marius Copil și-a lăsat băiețelul acasă cu bona pentru o „escapadă” cu soția! Cum au fost surprinși cei doi

+4 click pentru
galerie

Marius Copil și soția lui vor să fie niște părinți sexy și moderni! Deși își cresc cu drag băiețelul, cei doi fac din în când și câte o scurtă „escapadă”. Totul pentru a se menține într-o formă de zile mari. Iată cum au fost surprinși aceștia de paparazzii Spynews.ro!

Marius Copil și Ramona Iacob sunt cei mai fericiți părinți din lume de când rodul iubirii lor a venit pe lume: un băiețel de toată frumusețea. Deși amândoi au agenda încărcată, ținând cont de succesul obținut prin prisma carierei, faimosul tenismen și soția lui se implică foarte mult în creșterea micuțului.

Cu toate astea, Marius Copil și Ramona Iacob mai apelează și la un ajutor care să le ușureze „munca”. Cel puțin atunci când vor să se mai relaxeze puțin, doar ei doi. Motivul îl veți afla în imaginile ce urmează!

De curând, paparazzii noștri au fost pe urmele lui Marius Copil și l-au surprins pe acesta în acțiune! Faimosul tenismen a plecat de acasă cu treabă, însă nu de unul singur, ci însoțit de... bona băiețelului său. În imagini se poate vedea cum, la un moment dat, după ce a găsit un loc unde să parcheze, vedeta îi spune femeii să meargă la farmacie, dându-i câteva indicații, lucru pe care aceasta îl respectă imediat.

Graba strică treaba! Bona a uitat de masca de protecție

Bona fiului lui Marius Copil a fost atât de ascultătoare, încât a uitat de măsurile impuse de autorități. Așadar, femeia a coborât iute din mașină fără să poarte mască de protecție, timp în care tenismenul a așteptat răbdător, uitându-se pe telefon. Imediat după ce s-a întors la mașină, aceștia nu au mai pierdut timpul și s-au întors acasă, dar aventura încă nu a luat sfârșit!

Și-a lăsat copilul acasă cu bona pentru a merge la sală cu soția

După ce bona a coborât din mașină, însă fără ca Marius Copil să o însoțească, soția celebrului jucător de tenis și-a făcut apariția la scurt timp în peisaj, într-o ținută ce i-a scos în evidență trupul perfect. Îmbrăcată într-un maiou roz, o pereche de pantaloni scurți și încălțată în adidași, Ramona Iacob a urcat în autoturismul de mii de euro cu o sticlă de apă, nerăbdătoare să facă sport.

Așadar, dacă ați reușit să ghiciți, următoarea destinație nu era alta decât... sala de sport! Da, da, cei doi nu iau pauză nici măcar când vine vorba de pandemie! După ce au petrecut ceva timp acolo, Marius Copil și Ramona Iacob s-au întors acasă, însă aceștia au mai făcut o scurtă oprire înainte, de această dată la magazin, pentru a cumpăra cafea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro