VIDEO PAPARAZZI / Rudel Obreja s-a reprofilat! Iată ce a ajuns să facă fostul şef al boxului românesc

+4 click pentru
galerie

A fost pugilist de top, apoi a condus boxul românesc, însă sportul care l-a făcut celebru i-a adus şi cea mai grea perioadă din viaţă: condamnarea la închisoare primită în celebrul dosar „Gala Bute”. Bărbat puternic, Rudel Obreja (54 de ani), căci despre el este vorba, a trecut peste acest episod cumplit. Departe de lupetele care se duc în ring, acesta şi-a găsit o nouă ocupaţie.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe Rudel Obreja în Bucureşti, la volanul autotrismului său, în timp ce îşi aştepta un prieten. Când l-a zărit pe amicul său, fostul şef al boxului românesc a coborât imediat din maşină. Cei doi bărbaţi au discutat câteva minute, apoi s-au urcat în automobil şi au luat-o din loc.

Deşi a avut probleme serioase cu legea, Rudel Obreja nu a avut nicio o reţinere în a încălca prevederile Codului Rutier. Acesta s-a urcat cu maşina pe liniile de tramvai, fără să-i pese de nimeni şi de nimic.

Dar de ce se grăbea Rudel Obreja? Ei bine, acesta dorea să-şi ducă prietenul într-o zonă în care era amplasat un hotel. Ajunşi acolo, cei doi au coborât din maşină, iar fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box nu s-a mişcat din loc până când amicul său s-a cazat.

Află totul despre Rudel Obreja

Rudel Obreja și-a început cariera sportivă în București, în anul 1977, în cadrul Clubului Sportiv Dinamo. Ca boxer amator, acesta a câştigat şapte titluri de campion național al României, titlul de vicecampion european la Atena, în 1989, și o medalie de bronz la Campionatele Mondiale de la Moscova, din 1989. În 1984, Obreja a participat la Jocurile Olimpice de la Los Angeles.

Ca președinte al Federației Române de Box, a intrat în conflict cu AIBA, care a decis, în septembrie 2011. dezafilierea forului român. Rudel Obreja a depus contestație la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. În cele din urmă, el a obținut anularea deciziei.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sore vrea să fie cea mai sexy femeie din România! Pe ce a cheltuit artista o mică avere

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, Dana Războiu e pericol public! Vedeta a fost surprinsă în timp ce făcea ravagii în Bucureşti

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro