VIDEO PAPARAZZI / Să fie mereu frumoasă, sportul nu o ține-n casă! Cum a fost surprinsă Ana Mocanu în toiul zilei

+3 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus nu pare să o sperie prea mult pe Ana Maria Mocanu, deoarece corpul său trebuie să fie mereu perfect indiferent de situație! Chiar dacă sălile de sport sunt închise, bruneta a găsit imediat soluția. Paparazzii Spynews.ro au surprins și cel mai mic detaliu.

Situația din România a lăsat vedetele noastre fără activitate în această perioadă, fie ca era vorba despre concerte, evenimente și proiecte sau petrecerea timpului liber în cel mai eficient mod. 

Cum pentru o persoană publică fizicul este destul de important, ale noastre celebrități nu se lasă cu una cu două când vine vorba despre închiderea sălilor de sport, ci își găsesc imediat soluții. La fel s-a întâmplat și pentru Ana-Maria Mocanu care imediat a găsit o ”portiță de scăpare” și s-a apucat de sport chiar în parcare.

Paparazzii SpyNews.ro au surprins-o pe brunetă chiar în timp ce făcea mai multe exerciții fizice chiar într-o parcare din Capitală, cel mai probabil lângă casă pentru a nu se abate prea mult de la regulile impuse de lege pe perioada pandemiei.

Îmbracată în echipament sportiv, dar și cu o șapcă în cap, Ana-Maria Mocanu a dat câteva ture în parcarea din București, după care a hotărât să ia o mică pauză. Aceasta s-a așezat imediat și a scos telefonul din buzunar pentru a face câteva selfie-uri, pe care cel mai probabil le-a trimis către cineva, deoarece imediat s-a văzut cum aceasta tasta rapid pe ecranul telefonului mobil. 

S-a odihnit preț de câteva minute, însă a trecut din nou la acțiune. Pentru a înlocui aparatele din sala de fitness, Ana Mocanu a mers către o bordură și a făcut câteva exerciții sportive exact cum le făcea și la sală, bineînțeles scoțând în evidență forme foarte bine lucrate și corpul de invidiat. 

Trebuie să aibă un corp perfect, mai ales că acum nu mai e singură

Nu doar pentru ea trebuie să aibă perfect, însă și bărbatul de lângă ea trebuie să se mândrească cu iubita lui, pentru că ați auzit bine, Ana Maria Mocanu nu mai e singură. Chiar dacă a trecut de-a lungul timpului prin mai multe suferințe, bruneta iubește cu foc din nou, iar recent a publicat și prima imagine alături de noul său iubit. 

Rareș pe numele său este un tânăr din Făurei care se ocupă de mai multe afaceri, dar care a reușit să-i ”fure inima” frumoastei brunete.

”Merg pe premisa: <ce o fi, o fi>. Suntem apropiați de vârstă. Este un băiat atent, sensibil, cu o privire blândă și în care, pe moment mă regăsesc”, a declarat Ana Maria Mocanu pentru Antena Stars în urmă cu doar câteva săptămâni

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro