VIDEO PAPARAZZI / Să tot ai o aşa parteneră! Gestul incredibil pe care l-a făcut Raluca de la „Bambi” de dragul iubitului

+4 click pentru
galerie

E sexy, e celebră şi e o femeie cu suflet de aur! Raluca de la „Bambi”, căci despre ea este vorba, nu se uită la bani, atunci când vine vorba de Emil, iubitul ei.

Aşa cum le stă bine unor îndrăgostiţi care se respectă, Raluca Tănase şi partenerul ei frecventează numai restaurantele de lux ale Capitalei. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe aceştia pe terasa unui local cu ştaif.

Raluca de la „Bambi” şi partenerul ei au servit prânzul, au consumat câteva băuturi fără alcool, apoi au stat la poveşti, precum doi porumbei. La final, vedeta a fost protagonista unui gest incredibil. Fără să ezite, superba blondină a achitat nota de plată. Apoi, cei doi îndrăgostiţi au plecat de pe terasă.

Fapta artistei nu a rămas nerăsplătită! În mijlocul străzii, fără să ţină cont de nimeni şi de nimic, Emil a sărutat-o pătimaş pe celebra sa iubită. După acest moment de tandreţe, Raluca de la „Bambi” şi partenerul ei au luat-o pe drumuri diferite.

O poveste de succes

Surorile Denisa şi Raluca Tănase au format trupa „Bambi” în decembrie 1999. În august 2000, cele două artiste au lansat primul videoclip, intitulat „Doi ochi căprui”, difuzat în premieră la Festivalul „Callatis” din Mangalia. Tot în august 2000, trupa „Bambi” a lansat şi primul album, numit „Bileţele de dragoste”. De atunci, cele doua surori s-au reinventat şi au încercat să nu părăsească topurile muzicale.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Imagini uluitoare cu un greu din fotbal! Paparazzii Spynews.ro l-au prins la pariuri pe omul care a condus destinele cluburilor Rapid şi Dinamo

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini halucinante cu Denis Alibec! Iată cum îşi distruge organismul capriciosul atacant

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro