VIDEO PAPARAZZI / Se comportă deja ca un cuplu sudat! Cât de cuminţel este iubitul Biancăi Drăguşanu cât timp blondina lucrează la corpul cu care l-a fermecat pe milionar

+5 click pentru
galerie

Cine îşi închipuia că relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi milionarul Tristan Tate reprezintă o aventură de-o vară sau un simplu foc de paie, pare că s-a înşelat amarnic! Cei doi amorezi se comportă precum un cuplu modern şi sudat, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Cea mai mediatizată pereche mondenă a momentului, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, nu încetează să ne uimească. După ce au apărut împurenă, în premieră, la un eveniment cu ştaif, cei doi au mai furnizat o surpriză.

„Libertate” pare că este cuvântul de ordine în relaţia dintre superba blondină şi iubitul milionar. Recent, Tristan Tate a fost surprins în oraş, alături de fratele său, Andrew. Cei doi britanici s-au relaxat pe teresa unui restaurant de fiţe din Capitală. Pentru mai bine de o oră şi jumătate, aceştia au stat de vorbă şi s-au distrat copios în faţa telefoanelor mobile.

În tot acest timp, Bianca Drăguşanu nu a stat degeaba! Diva a ales să se răsfeţe la solar, semn că întreţinerea corpului cu care l-a fermecat pe milionarul englez reprezintă una dintre priorităţile sale.

La plecare, cu părul prins în două codiţe şi cu câteva produse de înfrumuseţare în mâini, prezentatoarea de televiziune a încercat să se ferească de ochii curioşilor. Bianca Drăguşanu a vrut să se asigure că nu este filmată sau fotografiată. Ghinion! Paparazzii Spynews.ro se aflau chiar în faţa sutioului de bronzare din care abia ieşise vedeta.

În schimb, fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost mult mai relaxaţi. După timpul petrecut la restaurant, cei doi au plecat pe drumurile lor. Fiecare la volanul unei maşini de lux.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Idolul fetelor de la APACA nu se dezminte nici la 71 de ani! Apariţie devastatoare a lui Petre Roman

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Femeile sunt în stare de orice pentru Ilie Dumitrescu! Ultima aroganţă a fostului mare fotbalist

Dacă nu ştiţi cine este Tristan Tate, noul iubit al Biancăi Drăguşanu, vă spunem noi.Tatăl lui este american get, beget, campion la şah. Mama lui Tristan este o englezoaică foarte hotărâtă. Tristan Tate este campion la kickboxing, având două centuri. Acum el este comentator la Galele RXF.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro