VIDEO PAPARAZZI / Se crede cea mai tare şoferiţă din România! Oana Sîrbu, cursă nebună în Bucureşti

E celebră, e bogată şi se crede cea mai tare şoferiţă din România! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Oana Sîrbu (51 de ani) în timpul unei curse nebune.

Când se grăbeşte, vedeta nu mai ţine cont de nimeni şi de nimic. În urmă cu câteva zile, dornică să ajungă cât mai repede la un studio de înregistrări din Capitală, Oana Sîrbu a făcut ravagii în trafic.

Decisă să „dribleze” aglomeraţia din oraş, aceasta nu a ţinut cont de prevederile Codului Rutier. În loc să circule pe benzile special amenajate, aşa cum făceau cei mai mulţi dintre şoferi, artista a luat-o pe liniile de tramvai. 

Din fericire pentru ea, în drumul său, Oana Sîrbu nu a întâlnit niciun poliţist rutier. Astfel, vedeta a ajuns la timp în zona în care se afla studioul de înregistrări. Fericită, aceasta şi-a văzut liniştită de treburile sale, semn că nu avea niciun regret pentru comportamentul afăşat în trafic. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Apare rar în public, dar atunci când o face te lasă fără cuvinte! Iată ce îi place să bea lui Horia Tecău

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când iubitul tău e „Regele Şoselelor”, faci ce vrei la volan! Partenera de viaţă a unui milionar celebru, surprinsă în timp ce încălca legea

Singurul bărbat care a dus-o la altar pe Oana Sîrbu a fost compozitorul Virgil Popescu, mai în vârstă decât ea cu 13 ani. Mariajul nu a durat foarte mult, însa nici nu a lăsat o rană adâncă în sufletul artistei. „Sunt un fel de...femeie / copil, iubesc flirtul şi îmi place să mă joc. Mă îndrăgostesc repede, dar rar. Şi rău! Oricum, cred că am vocaţie de iubită, nu de nevastă”, declara vedeta, după divorţ.

 Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro