VIDEO PAPARAZZI / Se dă mare croitor, dar face haine de Obor! Imaginile care demonstreză că Adrian Cristea are probleme financiare!

+4 click pentru
galerie

Despre Adrian Cristea s-a scris mult de-a lungul timpului! Prinţul Cristea a pus mingea în "cui" de mult şi a fost în ultima perioadă urmărit de ghinioane atât pe plan financiar cât şi pe plan sentimental.

Deşi doamnele din viaţa lui au declarat că este un mascul feroce, ei bine nici una nu a rămas lângă el, decât o perioadă scurtă de contract.  Cum cu dragostea nu i-a ieşit prea bine, Adrian Cristea a încercat să-şi "resusciteze" afacerea cu haine, mai ales că gurile rele spun că este falit!
Deşi se consideră un designer de calitate şi cere preţuri pe măsură, "Prinţul" face rabat la calitate şi noi l-am prins cu mâţa-n sac!

CITESTE SI:  EXCLUSIV / Adrian Cristea are o nouă iubită! De data asta, poate e cu noroc! Mai ales că domnişoara e cam bazată

Domnul Adrian Cristea cumpără materialele din Obor, dar pretinde că sacourile sale sunt de cea mai bună calitate. Deşi nu ne permitem să-i dăm sfaturi, ne gândim că odată pierduţi clienţii nu se vor întoarce, iar fotbalul rămâne din păcate doar o amintire pentru Prinţ la fel ca frumoasa poveste de dragoste pe care a avut-o cu Bianca Drăguşanu. <3

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro