VIDEO PAPARAZZI / Secundul lui Contra, mereu pe fugă! Cum încurcă Adrian Mihalcea traficul, în timp ce-și așteaptă „caleașca”

+2 click pentru
galerie

Grea este viața în lumea grea a fotbalului! Secundul lui Contra a trebuit să învețe care e treaba cu răbdarea, atunci când a venit timpul să se îndrepte spre meci. Pentru că, la nivelul lui, e practic imposibil să fie tratat altfel decât în stilul unui adevărat VIP, a așteptat frumos mașina de la federație, care... parcă nu mai venea odată!

Pe urmele lui Adrian Mihalcea, paparazzii Spynews.ro l-a surprins pe secundul lui „Guriță” în timp ce încurca circulația, în așteptarea lui, parcă nesfârșită.

Se îndreaptă frumos spre locul unde trebuie să vină mașina de la federație, se uită puțin în jur, apoi scoate telefonul din buzunar și începe să se distreze în timp ce așteaptă. Ce e de observat, însă, este locul unde aștepta. Cel mai probabil nerăbdător, Mihalcea se depărtează puțin de bordură și pășește pe carosabil, băgându-i puțin în belele pe șoferii care au trebuit să fie atenți să îl evite.

După câteva minute de așteptare, timp în care își dă seama de greșeală și se urcă la loc pe bordură, Mihalcea vede priveliștea mult așteptată. Sosește și mașina de la federație, se urcă și dus este.

Cine este Adrian Mihalcea

Ca fotbalist, Adrian Mihalcea a evoluat pentru Unirea Slobozia, Dinamo, Genoa, Hellas Verona,Chunnam Dragons, FC Vaslui, Aris Limassol, AEL Limassol, Astra Giurgiu, Unirea Urziceni şi Concordia Chiajna. Acesta are în palmares două titluri naţionale şi trei cupe ale României, toate câştigate cu Dinamo Bucureşti. Pentru echipa naţională, „Ţăranul” a jucat de 16 ori şi nu a marcat vreun gol.

Ca antrenor, până să ajungă în staff-ul lui Cosmin Contra, Mihalcea a fost „principal” la Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA şi CS Mioveni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro