VIDEO PAPARAZZI / Sexy şi rea, doar Roxana Dobre poate să fie aşa! Îmbrăcată super-hot, iubita lui Florin Salam i-a venit de hac unui bărbat

+4 click pentru
galerie

Florin Salam are o iubită îndrăzneaţă! Cu ultima sa apariţie publică, Roxana Dobre şi-a câştigat, fără îndoială, renumele de fată sexy şi rea. Focoasa brunetă i-a venit de hac unui bărbat.

Când vine vorba de răsfăţul său, Roxana Dobre nu ţine cont de nimeni şi de nimic! În urmă cu câteva zile, îmbrăcată super-sexy - tricou negru, fără sutien, şi jeanşi scurţi - bruneta a ieşit în oraş, alături de câteva prietene.

Fetele au ales să se relaxeze pe o terasă de fiţe din Bucureşti, iar Roxana Dobre nu a ratat ocazia de a ieşi în evidenţă. Pentru că nu a găsit niciun loc liber de parcare, iubita lui Florin Salam şi-a lăsat bolidul pe o bandă de circulaţie, blocând astfel mai multe maşini staţionate regulamentar. Neinteresată de aceste „mici” detalii, Roxana Dobre s-a distrat de zor alături de amicele sale.

La un moment dat, unul dintre şoferii care s-au ales cu autoturismul blocat de iubita lui Florin Salam şi-a făcut apariţia în parcare, dornic să părăsească zona. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, bărbatul a fost nevoit să aştepte ca Roxana Dobre să vină şi să-i permită să plece de acolo.

Bruneta şi-a făcut apariţia cu întârziere, chiar în momentul în care şoferul respectiv dădea semne că îşi pierde răbdarea. Neinteresată de trăirile omului, iubita lui Florin Salam s-a urcat la volan şi şi-a mutat liniştită bolidul. Apoi, evident, s-a întors la prietenele sale şi s-a mai distrat câteva zeci de minute.

Se crede „regina şoselelor”

Roxana Dobre nu se află la prima aroganţă pe care o face în trafic. Recent, iubita lui Florin Salam a blocat traficul rutier, de dragul unor prietene.

Mai exact, aceasta s-a deplasat în oraş cu scopul de a le lua pe amicele sale de la o terasă de fiţe. Ajunsă la faţa locului, Roxana Dobre şi-a parcat bolidul de lux pe una dintre benzile de circulaţie şi şi-a văzut liniştită de treabă (IMAGINI, AICI).

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A pus ochii pe ea şi nu se lasă până nu o are! Lino Golden râvneşte la „comoara” unui prieten

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Cătălin Crişan! Celebrul cântăreţ a ajuns de nerecunoscut, din cauza problemelor cu greutatea

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro