VIDEO PAPARAZZI / Șoferia, bat-o vina! N-are Panamera și nici nu se pricepe să parcheze. Lino Golden, ghidat de iubi în trafic

+4 click pentru
galerie

„Vreau să-mi iau un Panamera...” dar nu și-a luat! În schimb, Lino Golden cutreieră pe străzile din Capitală cu un bolid de lux, o adevărată bijuterie pe 4 roți care cu siguranță întoarce multe priviri. 

Paparazzii noștri l-au prins pe Lino Golden în ofsaid! Artistul a plecat la plimbare cu iubita lui, dar a cam uitat să parcheze! „Fiul adoptiv” al lui Alex Velea, împreună cu iubita lui, Andra Ghinea au ieșit la o plimbare în parc, dar până la destinație, cei doi s-au bucurat de o plimbare cu mașina, căci Lino Golden are o adevărată bijuterie pe 4 roți care întoarce privirile tuturor, iar iubita sa este tare mândră atunci când se plimbă într-un asemenea confort.

Și până la urmă, cine nu ar fi? Cu toate acestea, Lino a comis o mică „gafă”, dacă putem să-i zicem așa. Într-o zi aglomerată, în care străzile din Capitală sunt pline de mașini, Lino Golden a ieșit cu iubi în parc. Supărat, la semafor a început să bombăne, din cauza faptului că traficul este unul îngreunat, iar mai apoi a fost acostat de un domn care voia să-i vândă cărți. Complet neinteresat de acesta, Lino Golden și-a văzut de drumul lui și s-a dus cu iubi în parc. Ei bine...aici începe distracția!

Andra Ghinea a fost nevoită să coboare din bolid, pentru a-l ghida pe iubitul ei, care este proaspăt în trafic, să parcheze. După câteva manevre de „vino încoa”, Lino a reușit să parcheze și totul s-a terminat cu bine, așa că cei doi s-au putut bucura de o zi frumoasă în parc, unul în compania celuilalt. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro