VIDEO / PAPARAZZI / Şoferiţa Andreea Antonescu are interzis în mall-uri! Cum a ajuns artista pe "lista neagră"!

+5 click pentru
galerie

Andreea Antonescu ar putea avea probleme mari în mall-urile pe care le frecventeză, dintr-un motiv incredibil!

Chiar dacă are bani de îi întoarce cu lopata, artista Andreea Antonescu nu este mână spartă şi încearcă, pe orice cale, să facă economie. Aşa de face că bolidul de peste 100.000 de euro adus din SUA special pentru cântăreaţă este dotat cu instalaţie GPL, care îi reduce semnificativ costurile. Paparazzii SPYNEWS au surprins-o pe artistă recent, în timp ce se îndrepta spre petrecerea organizată de un prieten. Însă, fiindcă pe drum i s-a aprins becul roşu în bord, Andreea Antonescu a intrat în prima benzinărie care i-a ieşit în cale, a trecut pe lângă pompele cu motorină şi benzină şi s-a oprit fix lângă rezervorul cu gaz petrolier lichefiat (GPL).

Chiar dacă pe luneta bolidului nu se observa sticker-ul obligatoriu inscripţionat cu GPL, artista a deschis capacul rezervorului, iar angajatul benzinăriei a început să alimenteze. Şi, întrucât rezervorul bolidului parcă nu se mai umplea, bărbatul în salopetă s-a aşezat, supraveghind de la distanţă întreaga operaţiune. La final, artista s-a grăbit să achite, iar ţinuta sexy a atras imediat privirile celor din jur.

Chiar dacă Andreea Antonescu reuşeşte să facă economie cu instalaţia GPL montată pe bolidul cu 440 CP sub capotă, o simplă plimbare la mall i-ar putea da mari bătăi de cap artistei. Asta deoarece mall-urile interzic cu desăvârşire accesul autoturismelor dotate cu instalaţie GPL în parcările subterane şi supraterane, pentru a evita pericolul unor explozii.

Însă, atâta timp cât Andreea Antonescu nu lipeşte pe lunetă sticker-ul cu GPL, angajaţii mall-urilor nu au de unde să ştie că s-au pricopsit cu o bombă pe roţi în parcare, aşa că artista îşi poate lăsa oriunde bolidul...

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro