VIDEO PAPARAZZI / Soţul o plictiseşte, iar de codul bunelor maniere nici nu se sinchiseşte! Nevasta lui Renert Gad, surprinsă în timp ce încălca o regulă elementară

+4 click pentru
galerie

Renert Gad, esteticianul vedetelor are o soţie pentru care codul bunelor manieire nu reprezintă mare lucru. Recent, Adela a comis-o în public, de faţă cu celebrul ei bărbat.

Cu câteva zile în urmă, Renert Gad şi nevasta sa au prifitat la maximum de vremea frumoasă de afară. Aceştia au mers într-un parc din Capitală, pentru câteva ore de relaxare.

După ce s-au plimbat pe alei, aceştia au decis să se aşeze pe iarbă, pentru a se odihni. Cu o sticlă de suc între ei, Renert Gad şi Adela au stat de vorbă. La un moment dat, uşor plictisită de ceea ce spunea bărbatul ei, pe femeie a apucat-o căscatul, semn că i-ar fi prins bine un somn. Fără să ţină cont de faptul că se afla în public, aceasta a căscat de zor, fără să ducă mâna gură. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, nevasta celebrului estetician a repetat gestul de mai multe ori, semn că nu are nicio treabă cu codul bunelor maniere.

A poftit la prietena soţiei

Despre Renert Gad s-a spus că ar fi avut o idilă cu Denisa Nechifor, prietena soţiei sale. Cei doi au fost filmaţi într-un club, împreună, însă fosta iubită a lui Adrian Cristea a negat orice legătură sentimentală cu „Winettou”.

„Pe Gad îl ştiu de foarte mulţi ani. Suntem prieteni de familie. Ne cunoaştem de pe vremea când eram însărcinată. El chiar este medicul care mi-a recomandat un doctor cu care să nasc. Nu există să am vreo legătură cu el. Este absurd”, a declarat Denisa Nechifor.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Matteo a dat lovitura! Iubita artistului are un bust de infarct! Imagini explicite

Citeşte şi: FOTO PAPARAZZI / Timpul nu l-a iertat pe „Rică”! La 39 de ani, Adrian Neaga a ajuns de nerecunoscut! Imagini uluitoare cu fostul golgheter stelist

Renert Gad a reuşit să-şi facă un nume în România, după ce s-a ocupat de înfrumuseţarea mai multor vedete autohtone. Prin mâinile esteticianului israelian au trecut, printre altele, Anda Adam şi Teo Trandafir.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro