VIDEO PAPARAZZI / Speak se ţine de aroganţe! Iată cum îşi duce cumpărăturile acasă

+4 click pentru
galerie

Speak nu încetează să ne uimească! După ce şi-a vopsit părul blond, artistul a făcut o nouă aroganţă. Vedeta a găsit un mod inedit de a transporta cumpărăturile.Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt senzaţionale!

E celebru, are o voce de aur şi e un bărbat cât se poate de inventiv! Dornic să se strecoare cât mai uşor prin traficul aglomerat din Bucureşti, Speak se deplasează prin oraş cu o bicicletă electrică.

Recent, acesta a mers la cumpărături pe vehiculul pe două roţi. La finalul sesiunii de shopping, cântăreţul a agătat de cadru punga pe care o avea, dovedind astfel că o bicicletă electrică e ideală pentru a scăpa de agloneraţia din trafic, dar şi pentru a transporta diverse lucruri.

Fără să facă vreun efort, precum un mare barosan, Speak s-a îndreptat spre zona în care locuieşte. Odată ajuns în faţa casei sale, acesta  a deschis poarta şi a intrat în curte. Abia apoi a pus mâna pe punga cu cumpărături.

Are o iubită super-sexy

Pe plan sentimental, Speak a fost lovit de noroc! Artistul are o iubită extrem de frumoasă.
Cristina Ștefania este, fără îndoială, una dintre mai sexy femei din România. Focoasa şatenă face senzaţie pe Instagram, acolo unde nu ezită să-şi expună formele apetisante.

Profesional, aceasta calcă pe urmele celebrului ei partener. Speak îi este mentor şi, din când în când, îi scrie piesele. Cei doi chiar au cântat împreună.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro