VIDEO PAPARAZZI / Ştefan Lungu schimbă femeile ca pe şosete! Fostul soţ al Ancăi Lungu îşi răsfaţă din plin noua cucerire

+4 click pentru
galerie

Viaţa merge perfect pentru Ştefan Lungu! La aproape un an de la divorţul de Anca Lungu, zisă şi„Prinţesa Polonic”, celebrul bărbat schimbă femeile ca pe şosete. După ce în ultima vreme a avut o relaţie cu o jurnalistă, acesta şi-a găsit, recent, o nouă iubită. Paparazzii Spynews.ro au primele imagini cu cei doi amorezi.

Hotărât să impresioneze de la început, în urmcă cu câteva zile, Ştefan Lungu şi-a scos iubita în oraş! Fostul soţ al Ancăi Lungu a decis să-şi răsfeţe noua cucerire într-un restaurant de fiţe din Capitală. El a ales un local cu specific italian.

Pentru mai bine de o oră şi jumătate, cunoscutul bărbat şi focoasa brunetă de lângă el au stat de vorbă, au servit prânzul şi, precum orice cuplu din zilele noastre, au aruncat câte o privire pe reţele de socializare.

Totuşi, fie din dorinţa de a nu ieşi în evidenţă, fie pentru că nu se grăbesc să avanseze în relaţie, cei doi îndrăgostiţi nu au recurs la vreun gest de tandreţe. Ei s-au limitat doar să zâmbească, din când în când.

„Prinţesa Polonic” se iubeşte cu un milionar

În timp ce Ştefan Lungu îşi caută fericirea alături de noua sa iubită, „Prinţesa Polonic” nu o duce nici ea rău. Anca Lungu s-a stabilit la Nisa, acolo unde se bucură de liniște, alături de fetița sa, Natalia. Vedeta de televiziune trăiește o superbă poveste de dragoste cu un milionar şi umrează să devină mamă pentru a doua oară.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Să tot ai o aşa mamă! Ce făcea Maria Băsescu în timp ce EBA năştea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Vara a venit, Joshua Castellano s-a pus pe investit! Italianul vrea să dea lovitura într-un parc din Capitală şi a pus "biciul" pe angajaţi

Anca Lungu a definit viaţa pe care o trăieşte drept „o vacanţă continuă”.

„Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când am parte de o astfel de perioadă. Mă bucur de ultimele săptămâni de sarcină, de vremea blândă, de mare și de fiica mea, Natalia, cu care nu am mai petrecut atât de mult timp de când era bebeluș”, a mărturisit „Prinţesa Polonic”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro